SL-070212 Duza lata 75mm pentru pistol suflant de aer

40 Lei
Duza lata 75 mm, cu fanta ingusta, pentru pistol suflant de aer

Duza compatibila cu pistoalele suflante de aer cald marca Steinel . Indicata pentru directionarea exacta a jetul de aer cald , usureaza munca si protejeaza suprafetele invecinate zonei de lucru , care nu necesita incalzire , de exemplu protectia sticlei la inlaturarea vopselei de pe tocul ferestrelor . 
Duza Lata 75mm pentru suflanta aer cald, este compatibilila cu orice pistol sau suflanta de aer cald , fie electonic fie in trepte , marca Steinel actionand eficient directionarea aerului cald .
Este utila in multe aplicatii , una dintre cele mai folosite fiind indepartarea vopselei . Aproape toate vopselele si lacurile pe baza de ulei sau diluant pot fi indepartate complet , simplu si foarte eficient cu aer fierbinte ( 500 – 630 °C). La curatarea suprafetelor se utilizeaza o duza ingusta pentru a orienta jetul de aer fierbinte exact unde este nevoie , ceea ce usureaza munca si protejeaza suprafetele invecinate care nu trebuie incalzite.
Se poate folosi la lipiri sau dezlipiri , reparatie incaltaminte , ceruire skiuri sau placi de snowbording , reparatie ambarcatiuni din fibre acrilice , reparatie auto ( bara de protectie sau mici reparatie la plasticul din interior ) , activitati de marochinarie , pielarie , pentru a modela , deforma plexiglas sau material plastic.
Material : Inox
Provenienta Steinel Germania

Data actualizării anunțului: 02 Apr 2024, 19:41
6
vizualizări