303 Aerospace Protectant Solutie Protectie UV Plastice / Pvc / Hypalon 950ML 303-30350

139 Lei

303 Aerospace Protectant Solutie Protectie UV Plastice / Pvc / Hypalon 950ML 303-30350



Descriere:
303 Aerospace Protectant - Protectie UV Plastice / PVC / Hypalon, 950ml este alegerea perfecta daca doriti cea mai buna protectie UV de pe piata. Soft-top-urile din vinilin ale masinilor
Lasa un finisaj uscat, mat si fara senzatie uleioasa sau grasa
Ajută la respingerea prafului, a scamelor și a petelor
Oferă protecție UV superioară pentru orice suprafețe din cauciuc, vinil și plastic ale vehiculului dumneavoastră
Păstrează suprafețele să arate mai noi și să reziste mai mult
Iluminează suprafețele și previne crăparea și decolorarea
Proiectat inițial pentru aplicații aerospațiale și aviatice, 303® Automotive Protectant oferă protecție UV superioară pentru orice suprafețe din cauciuc, vinil și plastic ale vehiculului dvs., cum ar fi tabloul de bord, lamele ștergătoarelor de parbriz și chiar anvelopele. Spre deosebire de mulți agenți de protecție care lasă reziduuri grase, 303® Automotive Protectant se usucă până la un finisaj mat clar, fără acea senzație lipicioasă și strălucitoare.
303® Automotive Protectant nu numai că protejează împotriva decolorării, decolorării și crăpăturilor de la razele UV dăunătoare, dar respinge și praful și petele. Pur și simplu pulverizați și ștergeți pentru un finisaj frumos, mat. Cel mai bine, fiecare aplicare va dura până la 30-45 de zile.
Excelent pentru utilizare pe o varietate de suprafețe, cum ar fi vinil, plastic, cauciuc sintetic și natural, piele, PVC, gel coat și fibră de sticlă. Ideal pentru utilizare pe tabloul de bord, alte suprafețe interioare de vinil/piele ale mașinii, anvelope, lame de ștergător de parbriz și multe altele! A nu se utiliza pe piele nefinisată (cum ar fi piele de căprioară), țesături (pânză), pardoseli, materiale plastice transparente, panouri de măsurare sau faruri.


Instrucțiuni de utilizare:
Utilizați numai pe suprafețe curate. Ferit de soarele direct, pulverizați suprafața cu 303® Automotive Protectant și Ștergeți COMPLET cu un prosop curat și uscat din microfibră. De asemenea, poate fi aplicat direct pe un aplicator din microfibră sau un prosop înainte de utilizare. Dacă apar dungi, a fost folosit prea mult produs. Folosiți un prosop umed pentru a îndepărta excesul, ștergeți Imediat complet uscat.


Notă:
Acest produs nu se usucă la aer. Lustruirea suplimentară cu o cârpă uscată MARGĂ aderența, respingerea și longevitatea. Aplicați la fiecare 3-5 săptămâni pentru o protecție maximă împotriva UV.


Pentru cele mai bune rezultate, recomandăm să urmăți acești pași ușori:
Pasul 1: Asigurați-vă că suprafața este curată și uscată înainte de utilizare.
Pasul 2: Pulverizați produsul direct pe suprafață sau pulverizați pe microfibră pentru aplicare.
Pasul 3: Ștergeți cu un prosop curat și uscat din microfibră. Utilizați un prosop umed pentru a îndepărta orice exces.
Pasul 4: Evaluează-ți rezultatele. Poate fi necesară lustruirea suplimentară pentru rezultate optime. Se recomandă retratarea la fiecare 30-45 de zile.
Capacitate: 946 ml


Cod: 303-30350


Producator: 303
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 01 Mai 2024, 07:41
1
vizualizări