303 Marine Fabric Guard Solutie Impermeabilizare Suprafete Textile Ambarcatiuni 946ML 303-30604CSR

199 Lei

303 Marine Fabric Guard Solutie Impermeabilizare Suprafete Textile Ambarcatiuni 946ML 303-30604CSR



Descriere:
Marine Fabric Guard creează un scut puternic pentru a crește considerabil repulsiunea și pentru a proteja împotriva petelor de ulei și apă. Pulverizați-l pe huse din material textil pentru bărci, copertine, pânze Dacron și multe altele! Când se aplică pe țesături curate și uscate,  Marine Fabric Guard  restabilește rezistența la apă pierdută și a petelor direct de la nivelurile din fabrică. Păstrează toate țesăturile tale preferate clare și curate pentru anii următori.
Sigur pentru fibre sintetice și naturale în mediile marine
Protejează atât împotriva petelor pe bază de apă, cât și împotriva petelor pe bază de ulei
Nu modifică culoarea, senzația, inflamabilitatea sau respirabilitatea țesăturii
Recomandat de Sunbrella, principal producător de țesături pentru exterior


Informații suplimentare:
Lichidul și spray-ul produsului sunt inflamabile, păstrați produsul și articolul tratat (până când se usucă) departe de căldură, scântei sau flăcări deschise. Nu fumați când aplicați 303® Fabric Guard. Pulverizați până când se usa uniform, suprapunând zonele pulverizate.
Acoperire redusă atunci când este aplicată cu rola de vopsea sau pensula. Aplicați pe material la temperaturi peste 70°F/21°C. (Pentru uscare/întărire mai rapidă și rezultate optime, aplicați în plin soare.) Materialul tratat trebuie protejat de ploaie/rouă până la întărire completă.
12-24 ore in functie de temperatura. Dacă acești pași sunt executați corect, materialul va fi hidrofug în acest moment. 303 Fabric Guard va necesita reaplicare în funcție de expunerea țesăturii la lumina soarelui și de condițiile meteorologice; turnați apă pe țesătură pentru a determina necesitatea retragerii țesăturii.
Capacitate: 946 ml


Cod: 303-30604CSR


Producator: 303
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 17 Sep 2024, 05:03
3
vizualizări