Bilt Hamber AutoFoam Spuma Activa Auto 5L BH-AF5

175 Lei


Bilt Hamber AutoFoam Spuma Activa Auto 5L BH-AF5



Descriere:
Nu are absolut niciun rost să folosiți ceară și etanșanți scumpi care se străduiesc să obțineți un finisaj perfect dacă nu înțelegeți bine de la început elementele de bază. Cele mai multe vârtejuri și imperfecțiuni ale vopselei trebuie abordate mai târziu în proces, din cauza pregătirii slabe a detaliilor și a efectelor daunelor obiectelor străine (FOD) asupra vopselei (cum ar fi daunele din „gol propriu” cauzate de nisip și murdărie) care trebuie îndepărtate. Oricât de atenți ne-am strădui să fim cu toții, uneori facem greșeli și se întâmplă daune. Așa că are sens să fim cât mai metodici și cât de atenți putem fi, încă din primele etape ale procesului de curățare, nu doar la sfârșit.
AutoFoam  este rezultatul cercetării și dezvoltării interne extinse. spuma automată va reduce și mai mult posibilitatea de deteriorare a vopselei, oferindu-vă vopsea frumos transparentă, fără FOD, gata pentru detalii ulterioare.
AutoFoam este un tratament de pre-spălare spumant pe bază de apă de calitate premium de nouă generație, conceput pentru a înmuia și a satura vopseaua murdară a vehiculelor înainte de aplicarea șamponului pentru vehicule și a vopselei alimentelor. Auto-spuma este de asemenea blândă și este destinată utilizării cu toate lăncile de spumă pentru spălarea sub presiune. Aplicată la un PIR (Raport de impact al panoului) tipic de 4%, spuma automată va rămâne panou timp de 5 minute. Auto-spuma este formulată special pentru a oferi o umezire maximă, se clătește și cu ușurință. Nu este conceput ca un produs superficial cu spumă mare, ci ca un material funcțional.
Spuma automată este realizată cu compuși biodegradabili, este extraordinar de rezistentă la sol și murdărie, dar inofensivă pentru vopsea. Formularea non-caustică asigură că nici măcar utilizarea regulată nu va ataca lianții de vopsea. Surfactanții noștri care lucrează din greu vor ataca și vor pătrunde în cele mai dure murdărie și murdărie ale drumului, fără a fi nevoie de intervenție manuală.
În timpul perioadei de păstrare a panoului, AutoFoambubbles se vor sparge și se vor mișca în mod sistematic, încurajând agenții noștri de înmuiere și curățare să înceapă să funcționeze. Efectele murdăriei rutiere sunt neutralizate de acestea, fiind lipite în amestecul nostru de agenți tensioactivi și apoi ridicate de pe suprafețele vopsite și îndepărtate fizic, minimizând daunele cauzate de învârtire și marcare în timpul detalierii ulterioare.
După terminarea lucrărilor AutoFoam, acesta poate fi spălat într-un mod convențional, lăsând o suprafață auto bine prezentată pregătită pentru tratamente ulterioare.


Cum se utilizează:
Utilizați pe o suprafață răcoroasă.
Diluați după cum este necesar pentru a obține un PIR (raport de impact al panoului) între 1:100 și 5:100.


Informații suplimentare:
Non-caustic
Acțiune eficientă de curățare fără atingere
Biodegradabil
Capacitate: 5000 ml


Caracteristici:
Produsul este nou


Cod: BH-AF5


Producator: Bilt Hamber
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 28 Iun 2024, 07:33
1
vizualizări