Carpro Bug Out Solutie Indepartat Insecte 1L CPBO-1000

95 Lei

Carpro Bug Out Solutie Indepartat Insecte 1L CPBO-1000



Descriere:
Carpro Bug-Out este soluția pentru cea mai vizibilă problemă pentru aproape fiecare proprietar de mașini din întreaga lume! O problemă majoră pentru pasionații de autovehicule... BUGS și rămășițele lor după ce se zboară în partea din față a mașinii tale!
În zonele puternic infestate sau pe timp de noapte, partea din față poate deveni victime la fel de ușor ca bug-ul în sine! Bug-ul excretă o enzimă proteică concentrată în zona de impact provocând daune permanente la o varietate de suprafețe dacă este lăsată prea mult timp. În plus, unele bug-uri au cochilii dure care pot fi nesigur de șters fără a-și înmuia mai întâi corpurile decojite.
Carpro Bug-Out îndepărtează în siguranță și cu ușurință insectele zdrobite și coapte în timp ce înmoaie insectele cu coajă tare pentru îndepărtarea în siguranță! Carpro Bug-Out a fost dezvoltat pentru a fi în siguranță pe o mare varietate de suprafețe, inclusiv vopsea, strat transparent, ppf, sticlă, plastic, metale și multe altele! Carpro Bug-Out topește rapid resturile uscate în fața ochilor, permițându-le să fie șters și/sau clătiți cu ușurință!
Utilizați Carpro Bug-Out ca parte a fiecărei rutine de spălare și eliminați problema înainte de a începe!
Capacitate: 1000 ml


Caracteristici:
Produsul este nou
Pret pe bucata


Cod: CPBO-1000


Producator: Carpro
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 07 Mai 2024, 06:58
1
vizualizări