Carpro CQuartz SKIN Kit Protectie Ceramica Pentru Folie PPF & Vinil 50ML CP-SKIN

420 Lei

Carpro CQuartz SKIN Kit Protectie Ceramica Pentru Folie PPF & Vinil 50ML CP-SKIN



Descriere:

A fost dezvoltat pentru aplicarea pe o mare varietate de folii de protecție a vopselei, folie de vinil, sutien transparent, precum și ornamente din plastic moale și dur.
Cel mai mare inamic al foliilor de protecție a vopselei și al materialelor plastice este daunele UV cauzate de soare, așa că CQuartz SKIN a fost conceput încă de la început cu blocanți puternici de UV! Cu particule rezistente atât la UVA, cât și la UVB impregnate în nanostructura a CQuartz SKIN, puteți fi siguri că ați asigurat cea mai bună protecție posibilă a pielii pentru suprafețele dvs. ambalate și din plastic!
CQuartz SKIN oferă, de asemenea, rezistență la majoritatea substanțelor chimice, sare și daune mediului, precum și o protecție excelentă împotriva UV! Acest nano-palton foarte specializat. CQuartz SKIN adaugă un aspect bogat suprafeței împreună cu o rezistență incredibilă la apă și murdărie și o durabilitate robustă pe care ne așteptăm să dureze ani de zile!
Când vine vorba de folii mate și satinate, precum și de piese din plastic, o mare provocare cu utilizarea acoperirilor ceramice a fost întotdeauna riscul mare de aplicare pe o suprafață pe care nu o puteți lustrui. Cu CQuartz SKIN, această provocare a fost rezolvată! Dacă se comite o greșeală sau stratul este deteriorat sau trebuie îndepărtat din orice motiv, îl puteți îndepărta pur și simplu cu soluția de decapare... nu este nevoie de abrazivi!
CQuartz SKIN se aplică cu ușurință pe suprafețele pregătite corespunzător și poate fi folosit chiar și pe folii mate și satinate atunci când este folosit conform instrucțiunilor! CQuartz SKIN oferă o utilizare ușoară în toate climatele, ștergându-se și îndepărtând cu ușurință pentru oricine instruit în aplicarea vopselei.
Capacitate: 50 ml


Cod: CP-SKIN


Producator: Carpro 
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 08 Mai 2024, 08:06
3
vizualizări