Carpro CQuartz UK Edition 3.0 Kit Protectie Ceramica 50ML CPUK3.0-50-1

409 Lei

Carpro CQuartz UK Edition 3.0 Kit Protectie Ceramica 50ML CPUK3.0-50-1



Descriere:

este cel mai rafinat strat de acoperire pentru consumatori. Fiind a treia iterație a stratului nano-ceramic de renume mondial, are cele mai înalte cifre de performanță vreodată, cu rezistență crescută la acumularea de sare, rezistență chimică de 3-14 pH și toleranță extremă la temperatură. 
Una dintre cerințele cheie în procesul nostru de cercetare și dezvoltare a fost ușurința în utilizare, astfel încât să poată fi considerat în continuare un produs de calitate pentru consumator și să nu necesite condiții de aplicare asemănătoare laboratorului. După luni neobosite de dezvoltare suplimentară și testare, suntem mândri să spunem, pentru prima dată, este ușor de aplicat într-un interval de temperatură de la 3 la 40 de grade C!
În același timp, am păstrat aplicația clasică de ștergere/ștergere CQuartz UK, astfel încât să poată fi șters imediat sau lăsată câteva minute, în timp ce se șterge foarte curată și cu ușurință. Nu lasă o suprafață adezivă și lipicioasă, ceea ce o face cea mai bună alegere atât pentru profesioniști, cât și pentru detalierii entuziaști.
Ca întotdeauna și la fel ca în cazul tuturor produselor noastre, ne susținem etosul de a ne promite și de a livra în exces, astfel încât cererea noastră de durabilitate în lumea reală pentru 3.0 este de 18-24 de luni.
Rezistență chimică mare de pH 3~14
Ușor de aplicat într-o gamă largă de temperaturi
Acoperire cu cea mai înaltă performanță pentru consumator


Kitul contine:
Acoperire CarPro CQuartz UK 3.0 - 50 ml
Aplicator - 1 buc
Microsuede 10x10cm - 4buc
Microsuede 40x40cm - 1buc


Cod: CPUK3.0-50-1


Producator: Carpro 
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 08 Mai 2024, 08:06
2
vizualizări