Carpro DQuartz GO Nano Diamond Quartz Fusion Coating Kit Protectie Ceramica 50ML CP-000437

543 Lei

Carpro DQuartz GO Nano Diamond Quartz Fusion Coating Kit Protectie Ceramica 50ML CP-000437



Descriere:

Tehnologia revoluționară DQuartz nanodiamond, acum disponibilă într-un pachet DIY ușor de utilizat.
După un an de validare riguroasă, suntem mândri să prezentăm DQuartz Go – acoperirea remarcabilă de calitate profesională care a fost reformulată pentru a fi utilizată cu ușurință de către consumatorii de zi cu zi. Fără niciun sacrificiu față de durabilitatea stratului de acoperire și proprietățile excelente de creștere a durității, am modificat formula pentru o netezime sporită.


De ce să alegeți DQ Go?
Validare de performanță excepțională: DQ a fost supus unui an de teste riguroase pentru a-și asigura performanța remarcabilă în protecția suprafețelor. Fie că este vorba de automobile, suprafețe metalice sau orice altă aplicație, oferă protecție superioară și crește în mod fiabil duritatea suprafeței cu până la 5 puncte!
Acoperire durabilă care crește duritatea: DQ Go își păstrează duritatea excepțională, ajutând eficient la reducerea vârtejilor și uzurii, asigurând o protecție de lungă durată.
Netezime sporită:  am introdus o formulă de netezire bazată pe fluoropolimeri care nu numai că menține duritatea stratului de acoperire, dar oferă și o atingere netedă satisfăcătoare.
Proiectat pentru uz casnic: În plus, DQ poate fi folosit acum în gospodării. Nu trebuie să fii un detalier auto profesionist pentru a aplica fără efort o protecție de top articolelor tale valoroase în confortul propriei case.
Dacă sunteți în căutarea unei protecție remarcabilă, a unui finisaj mai neted și a comodității aplicării DIY, DQuartz Go este alegerea ideală.
Crește duritatea suprafeței cu până la 5 puncte*
Rezistență extremă la abraziune
Lucrează pe metale
Foarte hidrofob
Rezistență UV și chimică
Vopselele auto devin din ce în ce mai moi și am dezvoltat în sfârșit o tehnologie care să o combată. DQuartz este primul strat de acoperire ceramic, care utilizează pulbere nano diamant cu detonare funcționalizată pentru a crește duritatea suprafeței creionului cu până la 5 puncte!
Capacitate: 50 ml


Kit-ul contine:
1x DQuartz GO 50ml
1x Aplicator
5x Suede MF 10x10cm
1x Aplicator MF
1x Manual de utilizare
1x Autocolant auto DQ


Cod: CP-000437


Producator: Carpro 
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 07 Mai 2024, 06:58
1
vizualizări