Carpro Ech2O Waterless Wash & Quick Detailer Solutie Spalat Si Detailing Rapid Fara Apa 500ML CPE2O-500

70 Lei

Carpro Ech2O Waterless Wash & Quick Detailer Solutie Spalat Si Detailing Rapid Fara Apa 500ML CPE2O-500



Descriere:
ECH2O este un agent de curățare fără apă și un intensificator de luciu complet nou, construit pe 2 ani de cercetare și dezvoltare de către CARPRO Chemicals! ECH2O a fost conceput pentru a funcționa în armonie cu acoperirile ceramice și chiar oferă o curățare ușoară a suprafețelor neacoperite sau cerate! Bazat pe un cadru hybrid SiO2 și o soluție ecologică de lubrifiant organic, ECH2O curăță în siguranță și luciază cu ușurință o varietate de suprafețe exterioare ale vehiculului!
Vopseaua și cromul capota un nivel complet nou de luciu și reflexie cu această formulă incredibilă și, mai bine, este ușor de utilizat chiar și în condiții de căldură extremă și soare direct pe suprafețele vopsite! Soluția noastră de a oferi o experiență fără apă și ecologică este un amestec de agenți de ridicare brevetați combinați cu extracte și lubrifianți organici naturali.
Secretul abilităților de curățare sigure oferite de ECH2O este o combinație dintre componenta sa SiO2 lucioasă și modificată și abilitățile sale înnăscute de curățare, care îndepărtează cu ușurință praful și murdăria ușoară, lăsând în urmă o suprafață umedă, asemănătoare sticlei! Finisajul lăsat de ECH2O imită proprietățile incredibile care au devenit sinonime cu etanșanții CARPRO SiO2 și acoperirile CQUARTZ de-a lungul anilor!
Împreună cu un prosop din microfibră de calitate, lubrifianții ajută la îndepărtarea în siguranță a particulelor mai mari de pe suprafață, în timp ce resturile de soluție ECH2O devin un agent de curățare activ pe suprafață și încep să slăbească orice particule rămase în urmă. Înainte de pasul final (notat în instrucțiunile produsului), soluția se poate usca până la o ceață fină, indicând că este gata să ștergă orice produs rămas fără efort!
Capacitate: 500 ml


Caracteristici:
Produsul este nou
Pret pe bucata


Cod: CPE2O-500


Producator: Carpro
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 07 Mai 2024, 06:58
3
vizualizări