Carpro HydrO2 Foam 1 Step Wash&Coat Spuma Cu Protectie 1L CP-HF1000

198 Lei

Carpro HydrO2 Foam 1 Step Wash&Coat Spuma Cu Protectie 1L CP-HF1000



Descriere:
Una dintre cele mai mari inovații ale noastre din toate timpurile (HydrO2) a evoluat acum pentru a vă economisi și mai mult timp decât înainte!
Vă prezentăm Hydro Foam incredibil de ușor de utilizat, eficient și revoluționar! CARPRO HydroFoam este un surfactant cu pH neutru, conceput pentru a ridica și îndepărta ușor murdăria de pe suprafețele solide, atât într-un mod sigur, cât și eficient. HydroFoam a fost proiectat cu un lubrifiant special de ridicare care nu numai că permite ca murdăria să fie ridicată de la suprafață, dar oferă și un lubrifiant pentru a spăla în siguranță vopseaua atunci când este utilizată conform instrucțiunilor.
În tradiția liniei noastre HydrO2, HydrO2Foam a fost formulat cu fibre de sticlă hidrofile, fluoropolimeri și poate fi aplicat pe toate suprafețele solide ale vehiculelor! Vopseaua, sticla, plasticul, roțile, etrierele și puțurile pentru roți sunt toate la îndemână cu HydroFoam. Această spumă bogată și uimitoare de spălare și etanșant în același timp ridică murdăria în timpul etapei de ștergere Merino și apoi în timpul fazei de clătire se formează imediat un strat ultra-hidrofug!
Acest lucru are ca rezultat o înveliș de silice durabilă care produce o strălucire strălucitoare protejată, care este incredibil de ușor de întreținut. Funcția noastră de „legare hidroelectrică” înseamnă că presiunea de la pulverizarea cu apă accelerează lipirea sticlei ca o înveliș la suprafață, creând un strat lucios unic, care este rezistent la aproape toți acizii, soluțiile alcaline și solvenții, oferind în același timp o protecție UV semnificativă.
Spălați și acoperiți în 1 pas
Strălucire și netezire
Până la 3 luni de protecție
Capacitate: 1000 ml


Cod: CP-HF1000


Producator: Carpro 
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 07 Mai 2024, 06:58
5
vizualizări