Carpro Lift Ultra Spuma Prespalare 500ML CP-L-500

57 Lei

Carpro Lift Ultra Spuma Prespalare 500ML CP-L-500



Descriere:
Agent de spumă de prespălare foarte concentrat care dizolvă și îndepărtează o cantitate mare de murdărie și murdărie într-un mod complet fără atingere,
înainte de aplicarea șamponului pentru vehicule.
Lift folosește ingrediente de curățare cu alchil de 12 pH, care sunt puternice, dar blânde și potrivite pentru utilizare cu toate mașinile de spălat cu spumă sub presiune. Aplicat într-un raport de diluție tipic de 1:10 (sau altele în funcție de vâscozitatea dorită a spumei), Lift va rămâne pe suprafețe de obicei timp de 5 minute.
Lift este formulat special pentru a oferi o umezire maximă și, de asemenea, se clătește ușor. Nu este un produs cu spumă mare superficială, dar a fost conceput ca un adevărat agent activ de suprafață.
În timpul perioadei de păstrare a panoului, bulele Lift se vor sparge și se vor mișca, încurajând agenții de înmuiere și de curățare să înceapă să funcționeze. Ele îndepărtează murdăria de pe drum, prin legarea cu amestecul nostru proprietar de agenți tensioactivi.


Cum se utilizează:
Utilizați pe suprafețe reci. Diluați Lift cu apă (recomandăm 1:10). Puteți folosi proporții mai slabe pentru un amestec mai curgător sau mai bogate pentru o spumă mai densă.
Lăsați întotdeauna produsul să rămână la suprafață timp de câteva minute înainte de clătire - cu cât timpul de păstrare este mai lung, cu atât mai bine. Nu lăsați produsul să se usuce, chiar și atunci când este diluat.
Clătiți și spălați cu Carpro Reset.
Capacitate: 500 ml


Cod: CP-L-500


Producator: Carpro 
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 07 Mai 2024, 06:58
1
vizualizări