Carpro Multi X Powerful Multi Purpose Cleaner For Exterior And Interior Use Solutie Curatat Universala 500ML CPMULTIX-500

70 Lei

Carpro Multi X Powerful Multi Purpose Cleaner For Exterior And Interior Use Solutie Curatat Universala 500ML CPMULTIX-500



Descriere:
Cel mai important pas în crearea unei opere de artă este o pânză curată! Exact aici intră în joc Multi X cu o putere de curățare excelentă, care este complet sigură pentru suprafață atunci când este utilizat conform instrucțiunilor!
Multi.X vine într-o formulă concentrată capabilă să îndepărteze orice fel de murdărie și murdărie nedorită! Vă recomandăm diluarea 1:20 pentru curățarea generală sau 1:100 pentru aplicațiile de curățare la presiune înaltă. Vă rugăm să rețineți că vă recomandăm cu FOARTE să testați pe o zonă neobservată orice material înainte de utilizare! Utilizați pe materiale necunoscute numai pe propriul risc!
Așa cum este cazul în mare parte din linia CARPRO, produsele noastre funcționează într-un cerc complet, ceea ce înseamnă că puteți utiliza acest produs ca un demachiant pre-spălare, dar puteți utiliza acest produs și la sfârșitul ciclului de spălare pentru curățare și îndepărtare profundă. a mai multor tipuri de pete pe o suprafata protejata. CARPRO Multi X trebuie întotdeauna diluat pentru a se potrivi sarcinii și suprafeței aplicate.
Cu parfumul său de citrice, Multi X nu numai că miroase fantastic, dar oferă o mare versatilitate cu utilizări atât la interior, la exterior, la compartimentul motorului și multe altele!
Capacitate: 500 ml


Caracteristici:
Produsul este nou
Pret pe bucata


Cod: CPMULTIX-500


Producator: Carpro
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 10 Iun 2024, 08:05
0
vizualizări