Carpro Reload 2.0 Silica + Silicone Solutie Sealant Cu Luciu Ridicat Si Efect Hidrofob Pe Baza De Sio2 Formula Imbunatatita 500ML CP-CQR2.0500

225 Lei

Carpro Reload 2.0 Silica + Silicone Solutie Sealant Cu Luciu Ridicat Si Efect Hidrofob Pe Baza De Sio2 Formula Imbunatatita 500ML CP-CQR2.0500



Descriere:
C.Quartz Reload 2.0
În sfârșit a sosit momentul. Ai întrebat, am lucrat neobosit. Iată actualizarea mult așteptată a legendarului nostru etanșant cu silice: Reload 2.0.
Păstrând aceeași ușurință de aplicare, am reușit să îmbunătățim totul despre performanța Reload. În esență: mai mult luciu, durabilitate extinsă, rezistențe chimice și de mediu îmbunătățite.
Formulat inițial pentru a menține protecția și calitatea finisajului acoperirilor C.Quartz, Reload sa dovedit, de asemenea, ca un etanșant de sine stătător, unde poate oferi până la 3 luni de protecție șoferilor zilnici. Formula pe bază de apă a lui Reload, ușor de utilizat, poate fi aplicată pe toate suprafețele vehiculului (chiar și atunci când sunt umede), făcându-l perfect pentru a completa rapid protecția și strălucirea vehiculului dumneavoastră.
Silice + siloxan spray de etanșare
Super hidrofob, cu autocuratare
Strălucire, alunecare, pete de apă și rezistență chimică îmbunătățite


Cum se utilizează:
Agită bine.
Pulverizați Reload 2.0 pe o secțiune (~50x50cm).
Întindeți uniform cu un prosop MF.
Așteptați 30-60 de secunde.
Utilizați un al doilea prosop MF pentru a-l șterge final până când finisajul este clar.
Treceți la secțiunea următoare.
Notă: Nu aplicați în lumina directă a soarelui. Întoarceți laturile MF între panourile mașinii.
Capacitate: 500 ml



Cod: CP-CQR2.0500


Producator: Carpro 
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 05 Sep 2024, 05:04
1
vizualizări