Collinite Color Up Prewax Auto Cleaner No.415 Solutie Pregatire Inainte De Ceara 473ML CO-415

74 Lei


Collinite Color Up Prewax Auto Cleaner No.415 Solutie Pregatire Inainte De Ceara 473ML CO-415



Descriere:
Îndepărtează pelicula, oxidarea/decolorarea ușoară, praful de frână, uleiul, grăsimea, gudronul, insectele, petele și multe altele din stratul transparent/vopseaua cu o singură etapă, metalul vopsit/nevopsit și fibră de sticlă. Iluminează claritatea suprafeței și adâncește strălucirea în timp ce pregătește finisajul pentru continuarea ceară, îmbunătățind aderența, răspândirea și durabilitatea protectoare. Strat transparent sigur. Nu pentru sticlă, cauciuc sau ornamente. Nu conține ceară sau silicon. Pentru utilizare atât cu polizorul manual, cât și DA.
Instructiuni: Puneți degetul peste capac și agitați bine înainte de utilizare. Suprafața trebuie spălată, uscată și să se simtă călduță (nu fierbinte) la atingere.
Cu mana: Aplicați o cantitate mică de produs pe tamponul de aplicare uscat și răspândiți uniform pe secțiunea de 1 x 1 ft. Frecați bine pentru a elimina orice contaminare. Pe măsură ce produsul începe să se usuce, lustruiți imediat cu un prosop uscat din microfibră. Nu uscați lustruirea. Reaplicați după cum este necesar pentru contaminarea persistentă.
Cu da polisher: Aplicați 4-5 picături de produs pe discul de lustruit. Răspândiți produsul uniform pe secțiunea de 1 x 1 ft. Porniți mașina și lustruiți la viteză medie până când produsul începe să se usuce. Lustruiți imediat cu un prosop uscat din microfibră. Nu uscați lustruirea. Pentru a obține un plus de strălucire și durabilitate de protecție pe suprafața curată, continuați cu una dintre cerurile de ultimă etapă Collinite (nr. 845, 476 sau 915).
Dimensiune: 16 oz / 473 ml


Caracteristici:
Produsul este nou


Cod: CO-415


Producator: Collinite
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 28 Iun 2024, 07:33
0
vizualizări