Fx Protect Ultra Glide Wash Mitt Manusa Spalat Auto 1400g/m2 FXP-UGWM

67 Lei

Fx Protect Ultra Glide Wash Mitt Manusa Spalat Auto 1400g/m2 FXP-UGWM



Descriere:
S-ar putea parea ca cosmetica este cel mai important lucru in timpul tratamentelor de ingrijire a caroseriei auto. Desigur, un sampon selectat corespunzator este absolut fundamental, dar trebuie sa va amintiti ca spalarea in siguranta este si ea fundamentala, cat si accesoriile de inalta calitate, care nu numai ca va vor preveni deteriorarea mecanica, ci  va vor face munca mai usoara. Ultra Glide Wash Mitt este o manusa foarte moale si super absorbanta realizata din microfibra de plush de inalta calitate, cu 7% continut de viscoza. Prevazut cu o banda elastica, se potriveste perfect mainii si garanteaza confort maxim in timpul spalarii. in interiorul manusii am plasat o spuma care ii confera elasticitate si absorbtie suplimentara de apa.
Ultra Glide Wash Mitt a fost creata 100% in cooperare cu o fabrica coreeana. Aceasta inseamna ca indeplineste cele mai inalte standarde datorita calitatii firului si procesului de cusut atent. Acesta garanteaza durabilitate si longevitate maxime. Datorita faptului ca ne place sa avem grija de detalii, vei primi manusa intr-o cutie eleganta. Un produs ambalat in acest fel se poate dovedi a fi un cadou grozav pentru un fan al automobilelor sau al detailingului.


Avantaje: 
-Extrem de moale
- 7% continut de viscoza
-Fibre de alunecare intretesute (3 tipuri de peri)
-Absorbtie mare
-Forma ergonomica
-Spuma in interiorul manusii
-Cutie eleganta


Specificatii:
-Dimensiuni: 28x18x5cm
-Greutate: 1400g/m2
-Culoare: Albastru / Alb
-Material: 100% microfibra coreeana
-Amestec: 93% poliester / 7% viscoza


Inainte de prima utilizare: Pentru a asigura performanta optima a microfibrei, se recomanda spalarea manusii inainte de prima utilizare la 30 de grade. Acest lucru va va permite sa eliminati eventualele reziduuri de productie.



Mod de prezentare:
1 Manusa microfibra


Caracteristici:
Produsul este nou


Cod: FXP-UGWM


Producator: Fx Protect
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 23 Mai 2024, 07:19
2
vizualizări