K2 Auron Stropng Kit Ingrijire Si Curatare Piele G421

148 Lei


K2 Auron Stropng Kit Ingrijire Si Curatare Piele G421



Descriere:
Pielea este unul dintre cele mai nobile materiale utilizate în interiorul autovehiculului – influențând atât prestigiul mașinii, cât și confortul de utilizare. Indiferent dacă ți-ai cumpărat mașina astăzi sau poate acum câțiva ani – dacă în interior există tapițerie din piele, este întotdeauna bine să ai grijă de ea.
K2 Auron Strong – cea mai bună opțiune pentru diverse piei vechi și grele neglijate. Conceput pentru curățarea tapițerilor din piele extrem de murdare și nerestaurate ale scaunelor, volanului și altor părți ale mașinii din interior. Redă perfect aspectul atractiv al tapițeriei din piele, care nu a fost niciodată curățată.
Setul K2 Auron Strong conține patru produse remarcabile, concepute în special pentru a da o viață nouă tapițeriei din piele uzată și murdară și pentru a o proteja împotriva crăpăturilor. Motivul utilizării atât a formulării excelente, cât și a formei produsului a fost acela de a asigura o eficiență optimă combinată cu ușurința în utilizare. Indiferent cât de bun ești cu îngrijirea mașinii – setul K2 Auron Strong ajută la îndepărtarea rapidă și ușoară chiar și a celor mai încăpățânate murdărie.


Setul K2 Auron Strong conține:
K2 Auron Cleaner Strong – spumă de curățare cu putere sporită. Proiectat în special pentru a îndepărta murdăria foarte veche și grea. Cele mai bune rezultate posibile de curățare și timpul scurt de utilizare sunt avantaje esențiale. Special dedicat profesionistilor in care timpul procesului de curatare este un factor important. Datorită puterii sale de curățare sporite, este suficient să utilizați produsul o dată – pentru utilizare regulată vă recomandăm K2 Auron Cleaner.
K2 Auron Protectant - protejează pielea împotriva abraziunii, crăpăturilor și, de asemenea, absorbției mâinilor transpirate (în cazul volanului din piele). Oferă moliciune și elasticitate pielii, ceea ce o face mai rezistentă la deteriorare.
K2 Auron Brush – perie de curățare cu peri moi, concepută pentru curățarea tapițeriei sau materialelor delicate din piele. Fabricat din componente de cea mai înaltă calitate, cu design solid. Curăță perfect, chiar și cele mai dificile suprafețe de piele de atins. Nu deteriorează suprafața pielii, nu lasă dungi și se potrivește perfect în mână.
Microfibră K2 – microfibră umflată universală, tăiată cu laser, pentru curățarea delicată și uscarea diferitelor suprafețe, cum ar fi piele, materiale plastice sau vopsele. Absoarbe perfect apa si astfel poate fi foarte dedicat si pentru uscarea pielii. Bine de știut: Pentru a vă menține tapițeria din piele în condiții optime, este recomandat să utilizați setul K2 Auron în mod regulat pentru curățare și protecție (o dată la 3 luni).


Cod: G421


Producator: K2
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 11 Mar 2024, 05:12
3
vizualizări