K2 Neorim Solutie Curatat Jante Si Anvelope Cu Martor Neon 700ML G177

30 Lei


K2 Neorim Solutie Curatat Jante Si Anvelope Cu Martor Neon 700ML G177



Descriere:
Neon Wheel Cleaner K2 Neorim – abordează fără compromisuri murdăria de pe roți și anvelope. Conceput pentru a lupta împotriva contaminanților de pe jante și anvelope.
În miezul său pulsa o formulă puternică fără acid, creată pentru a elimina fără încetare murdăria de drum și praful de frână.
Verde K2 Neorim este o formulă alcalină modernă potrivită pentru toate tipurile de roți, performând excelent și pe anvelope și arcuri de roată. În ciuda puterii sale puternice de curățare, rămâne sigur pentru suprafețele care sunt curățate și chiar le protejează datorită includerii inhibitorilor de coroziune. Spre deosebire de deironizatoarele, K2 Neorim te inconjoara cu un parfum placut, facand procesul de curatare mai placut.
Creat pentru pasionații exigenți de îngrijire a mașinilor. K2 Neorim cu formula sa verde evidențiază în mod eficient toată murdăria de pe volan, fără a lăsa loc de supraveghere. Vă oferă încredere că nimic nu a fost ratat. Culoarea sa neon asigură un efect WOW, iar spuma groasă pătrunde în murdărie, făcând roțile tale să arate perfect.


Instructiuni:
1. Agitati inainte de utilizare.
2. Aplicați produsul pe o roată rece la atingere, într-o zonă umbrită.
3. Așteptați aprox. 2 minute, nu-l lăsați să se usuce pe suprafața curățată.
4. Dacă este necesar, folosiți o perie sau un burete.
5. Clătiți bine cu apă. Testați pe o zonă mai puțin vizibilă înainte de utilizare.


Cod: G177


Producator: K2
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 21 Sep 2024, 06:49
0
vizualizări