KiurLab Buggi Insect Remover Solutie Curatat Insecte 500ML KL-BR500

34 Lei


KiurLab Buggi Insect Remover Solutie Curatat Insecte 500ML KL-BR500



Descriere:
Eliminatorul de insecte Buggi de la KiurLab este un produs specializat care dizolvă și îndepărtează resturile de insecte, excremente de păsări și alți poluanți organici de pe suprafața vehiculului. Îndepărtarea insectelor Buggi îndepărtează rapid și eficient contaminanții organici de pe suprafața curățată.


De ce merită să folosiți un lichid pentru îndepărtarea insectelor?:
Aproape fiecare șofer se luptă cu problema insectelor moarte care zac pe caroseria mașinii . De obicei, spălarea fără atingere nu rezolvă această problemă. Insectele nu numai că afectează negativ aspectul mașinii, ele reduc și confortul la conducere prin reducerea transparenței geamurilor și întunecarea luminii farurilor. În plus, contactul pe termen lung al reziduurilor de insecte cu vopseaua mașinii poate duce la daune permanente. Acest lucru se întâmplă deoarece compușii formați în procesul de descompunere a insectelor moarte intră într-o reacție chimică cu vopseaua, slăbind-o și pătrunzând adânc în ea, creând gropi, decolorare permanentă și chiar rugină. Eliminatorul nostru de insecte vă va ajuta să rezolvați această problemă rapid și în siguranță.


Avantajele dispozitivului de îndepărtare a insectelor Buggi de la KiurLab:
viteza de eficacitate: Biggi începe să funcționeze aproape imediat după ce a rămas în contact cu insectele.
formula concentrata: cand folositi frecvent Buggi sau pentru a indeparta resturile proaspete de insecte, puteti slabi usor produsul diluand-l cu apa in proportii de la 1:1 la 1:2.
ușurință în utilizare: doar pulverizați murdăria, așteptați puțin și clătiți bine cu apă.


Cum se utilizează dispozitivul de îndepărtare a insectelor Buggi de la KiurLab?:
Buggi este un produs de uz specializat. Ar trebui să fie întotdeauna utilizat conform instrucțiunilor furnizate. Nu uitați să asigurați o bună ventilație a încăperii în timpul lucrului și să folosiți echipament individual de protecție, cum ar fi mănuși, o mască și ochelari de protecție.


Recomandări înainte de utilizare:
Pregătiți soluția la o diluție adecvată, variind de la 1:1 (murdărie veche sau dificil de îndepărtat) până la 1:2 (murdărie proaspătă, îngrijire regulată).
Când lucrați, nu aplicați produsul pe o suprafață caldă și evitați lumina directă a soarelui asupra mașinii, deoarece aceasta poate duce la decolorarea permanentă sau alte deteriorari.
Vă recomandăm să folosiți Buggi la începutul spălării suprafeței de curățat.
Agitați flaconul pentru a amesteca conținutul înainte de utilizare.
Aplicați produsul pe o parte invizibilă a elementului de curățat pentru a verifica efectul pe suprafață.


Cum se utilizează Buggi KiurLab:
Pulverizați preparatul pe murdărie de la o distanță de aproximativ 10 cm.
După maxim 2 minute, clătiți bine cu apă sub presiune.
Repetați pașii dacă este necesar.
Capacitate: 0,5l


Cod: KL-BR500


Producator: KiurLab

Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 05 Sep 2024, 06:58
4
vizualizări