KiurLab MI-Wash Microfiber Washing Liquid Solutie Curatat Microfibra 1L KL-MW1000

51 Lei


KiurLab MI-Wash Microfiber Washing Liquid Solutie Curatat Microfibra 1L KL-MW1000



Descriere:
Sunt microfibrele tale dure și dure? Sau poate se murdăresc repede și vrei să le restabiliți curățenia inițială? Lichidul de spălat cu microfibră Mi-Wash de la Kiurlab este un produs potrivit nevoilor dumneavoastră. Formula sa specializată asigură eficacitatea deplină în îndepărtarea murdăriei și murdăriei tipice pentru îngrijirea mașinii . În plus, prosoapele din microfibră revin la moliciunea și elasticitatea lor originale. Aflați cum să spălați eficient o microfibră cu lichidul nostru!


Cum să speli eficient o microfibră?:
Cheia este să alegeți ingredientele de spălat potrivite. Lichidele de spălat pentru țesături disponibile în mod obișnuit sunt eficiente pentru petele tipice de pe haine, prosoape și alte textile de casă. Pe de altă parte, microfibrele folosite în detalierea mașinilor sunt expuse unui tip complet diferit de murdărie. Lichidele sau pulberile populare de spălat sunt ineficiente în îndepărtarea grăsimilor, a reziduurilor de ceară auto, a conservanților specializați sau a detalierii rapidi – fac ca microfibrele să-și piardă capacitatea de absorbție și să devină dure. Pentru a elimina eficient acest tip de murdărie din fibre, utilizați lichidul nostru specializat în microfibră Mi-Wash .


Avantajele lichidului de spălat cu microfibră Mi-Wash KiurLab:
eficient: lichidul nostru de spălat cu microfibră îndepărtează eficient murdăria tipică pentru îngrijirea mașinii.
versatil: folosind lichidul nostru puteți spăla nu numai microfibre, ci și aplicatoare și tampoane.
Ușor de utilizat: produsul este gata de utilizat și este de sine stătător, nu este nevoie să utilizați balsam suplimentari pentru rufe sau balsamuri pentru rufe la spălare.
eficient: formula concentrată este doar 70 ml lichid la 5 kg de rufe!.


Cum se utilizează lichid de spălat cu microfibră Mi-Wash KiurLab?:
Mulți oameni cred că spălarea microfibrelor este o activitate care nu necesită detergenți specializați. Aceasta este o greșeală! Mi-Wash by KiurLab asigură o eficiență ridicată în îndepărtarea petelor cauzate de grăsime, ceară și acoperiri, restabilind în același timp moliciunea și absorbția microfibrelor.


Cum se utilizează lichid de spălat cu microfibră Mi-Wash KiurLab:
În cazul microfibrelor foarte murdare, înmuiați-le în apă caldă câteva ore înainte de spălare.
Utilizați 70 ml de lichid pentru 5 kg de rufe.
Nu adăugați la rufe alți detergenți, balsam de rufe sau balsam de rufe.
Setați mașina de spălat la un program pentru spălarea țesăturilor sintetice cu un interval de temperatură de min. 30°C / max. 60°C.
Capacitate: 1l


Cod: KL-MW1000


Producator: KiurLab

Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 05 Sep 2024, 06:58
1
vizualizări