KiurLab RH- Paintwork Deironizer Solutie Degresare Vopsea 1L KL-RH-1000

63 Lei


KiurLab RH- Paintwork Deironizer Solutie Degresare Vopsea 1L KL-RH-1000



Descriere:
Deironizatorul RH este un produs de curățare specializat, dezvoltat special pentru îndepărtarea contaminanților metalici de pe vopseaua mașinii . Pe vopsea pot apărea contaminanți precum căderea fierului, rugina sau praful rezultat din abraziunea discurilor de frână. Aceste substanțe se pot depune permanent pe suprafața vopselei, provocând o contaminare permanentă inestetică a vopselei (de obicei sub formă de puncte portocalii caracteristice) și potențial deteriorarea acesteia. În cazul produselor de curățare tradiționale, eficiența acestora în îndepărtarea acestui tip de contaminare este de obicei limitată. Într-o astfel de situație, cea mai bună soluție este folosirea deironizatorului RH– care afectează chimic contaminarea, o dizolvă și o îndepărtează de pe suprafața vopselei, redându-i puritatea și aspectul perfect.


Deironizer RH- o formulă avansată pentru curățarea vopselei auto de impuritățile metalice:
Deironizer RH- de Kiurlab este un produs excepțional de eficient care îndepărtează impuritățile metalice prin așa-numitul proces de deironizare. La aplicarea produsului pe vopsea, observăm un efect caracteristic de „sângerare” , care ne informează despre prezența acestor contaminanți. Culoarea roșie a substanței este o dovadă vizibilă a reacției care are loc între produs și contaminanții metalici, care are ca rezultat curățarea vopselei și îndepărtarea eficientă a contaminanților metalici de pe suprafața acesteia.


Avantajele deironisatorului RH- KiurLab:
Timp de reacție rapid: efectul de „sângerare” asupra vopselei poate fi observat la doar câteva secunde după aplicarea produsului.
Densitatea adaptată: densitatea RH- a fost adaptată pentru aplicarea direct pe vopseaua auto, datorită căreia produsul rămâne pe suprafața mașinii pentru o perioadă lungă de timp.
Sigur pentru vopsea: rețeta rafinată a deironizatorului KiurLab RH este blândă și sigură pentru diferite tipuri de vopsele tradiționale, metalice, sidefate și cele protejate cu straturi de protecție.


Cum se utilizează KiurLab RH- deironizor de vopsea?:
RH- deironizer pentru vopsea este un produs de uz specializat. Înainte de utilizare, se recomandă să citiți cu atenție instrucțiunile de pe ambalaj. Când lucrați, asigurați o ventilație adecvată a încăperii și folosiți mănuși, mască de protecție și ochelari de protecție pentru a asigura siguranța și protecția utilizatorului.


Recomandări înainte de utilizare:
Asigurați-vă că suprafața vopselei este rece.
Agitați flaconul pentru a amesteca conținutul înainte de utilizare.
Efectuați un test pe o parte invizibilă a suprafeței curățate pentru a vă asigura că preparatul nu provoacă efecte nedorite.
Evitați aplicarea deizorizantului pe părțile metalice expuse ale vehiculului (de exemplu, discuri de frână, bară de remorcare etc.). Dacă există riscul de contact al preparatului cu aceste elemente, protejați-le cu bandă de mascare sau altă formă de protecție.


Cum să utilizați dispozitivul de deironizare RH-KiurLab:
Pulverizați agentul pe suprafața de curățat de la o distanță de aproximativ 10 cm.
În cazul locurilor greu accesibile, folosiți o perie pentru a distribui uniform produsul.
Așteptați aproximativ 5 minute până când apare efectul caracteristic de „sângerare”.
Scoateți produsul de pe suprafața curățată clătind bine vopseaua cu apă rece.
Repetați pașii dacă este necesar.
Capacitate: 1l


Cod: KL-RH-1000


Producator: KiurLab

Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 05 Sep 2024, 06:58
2
vizualizări