KiurLab Tapik Fabric Cleaner Solutie Curatat Tapiterie 500ML KL-T500

29 Lei


KiurLab Tapik Fabric Cleaner Solutie Curatat Tapiterie 500ML KL-T500



Descriere:
Tapik Fabric Cleaner este un produs care a fost creat pentru curățarea sigură și eficientă a tapițeriei auto. Produsul are o formulă unică care îndepărtează rapid și eficient murdăria de pe tapițerie, protejând în același timp țesăturile delicate de efectele curățării prea mari.


Care este cea mai bună alegere de curățător pentru țesături delicate de mașini?:
Componentele tapițeriei auto realizate din materiale delicate, precum velurul sau alcantara, sunt adesea o provocare pentru utilizatorii care doresc să le păstreze curate în mod regulat. Elementele de tapițerie precum căptușeala capului sau tapițeria din velur a interiorului mașinii necesită produse speciale de curățare care îndepărtează eficient murdăria, protejând în același timp structura țesăturii de deteriorare. Pentru astfel de materiale se recomanda folosirea unor substante chimice dedicate, care au o putere mare de curatare, patrund adanc in tesatura si indepartand murdaria fara clatire suplimentara.
Tapik de KiurLab este un produs conceput pentru curățarea țesăturilor delicate de automobile. Se caracterizează prin puterea sa mare de curățare și nu necesită clătire, ceea ce este important la curățarea țesăturilor sensibile la umiditate. Proprietățile sale îl fac ideal pentru îngrijirea tapițeriei delicate din mașină. Prin utilizarea Tapik Fabric Cleaner, vă asigurați că tapițeria dumneavoastră este curată și protejată împotriva efectelor negative ale umezirii puternice.


Avantajele produsului de curățat țesături KiurLab Tapik:
sigur pentru țesături: are o formulă de curățare eficientă care nu necesită clătire suplimentară. Tapik este recomandat pentru curățarea țesăturilor sensibile la înmuiere.
Ușor de utilizat: detergentul pentru țesături Tapik este gata de utilizare, nu necesită spălare sau clătire suplimentară a tapițeriei și are o eficiență ridicată de curățare.
este universal: Tapik poate fi folosit pentru a curăța toate tipurile de țesături folosite în tapițeria auto.
face rapid tapițeria curată: prin utilizarea limitată a apei în procesul de curățare a tapițeriei, nu este nevoie să așteptați mult pentru ca tapițeria să se usuce.


Cum se folosește KiurLab Tapik curățarea țesăturilor?:
Când utilizați detergentul pentru țesături Tapik, urmați întotdeauna instrucțiunile de pe ambalaj. Acest lucru nu numai că vă va asigura siguranța atunci când utilizați produsul, ci vă va garanta și eficacitatea maximă.


Recomandări înainte de a utiliza Tapik:
Asigurați-vă că materialul de curățat este rece.
Pentru o curățare în siguranță, evitați utilizarea produsului în zone cu lumină solară puternică sau când în jur sunt temperaturi foarte ridicate.
Aspirați bine materialul pe care doriți să îl curățați.
Agitați sticla de câteva ori pentru a amesteca eficient conținutul.
Testați produsul pe o parte neobservată a tapițeriei pentru a exclude posibilitatea deteriorării.


Cum se utilizează Tapik Fabric Cleaner de la KiurLab:
Aplicați produsul pe țesătură cu o perie moale, microfibră sau o perie moale.
Curățați materialul folosind mișcări circulare cu microfibră sau perie blândă.
Îndepărtați produsul din tapițerie folosind o microfibră umedă, absorbantă, având grijă să nu umeziți materialul care urmează să fie curățat.
Folosind o microfibră uscată, îndepărtați excesul de umiditate de pe suprafața țesăturii.
Repetați după cum este necesar.
Capacitate: 0,5l


Cod: KL-T500


Producator: KiurLab

Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 05 Sep 2024, 06:58
1
vizualizări