KiurLab Tarpen Tar And Glue Remover Solutie Indepartat Bitum / Adeziv 1L KL-TARPEN1000

48 Lei


KiurLab Tarpen Tar And Glue Remover Solutie Indepartat Bitum / Adeziv 1L KL-TARPEN1000



Descriere:
Doriți să îndepărtați rapid și eficient rășina, asfaltul sau gudronul de pe vopsea sau jante ? Sau poate aveți acest tip de murdărie pe ferestre? Nu-ți face griji, problema ta va fi rezolvată într-o clipă. Tot ce trebuie să faceți este să folosiți soluția noastră de îndepărtare a gudronului și a lipiciului . Până acum, îndepărtarea rășinii și gudronului din vopsea ar putea fi plictisitoare – acum este un lucru din trecut. Verifică!


Ce este un agent de îndepărtare a gudronului și a lipiciului?:
Un agent de îndepărtare a gudronului și lipiciului este o substanță chimică utilizată pentru a îndepărta asfaltul, lipiciul, bitumul și alți contaminanți greu de îndepărtat de pe suprafețele metalului, sticlei, cauciucului și materialelor plastice. Nu trebuie să frecați murdăria sau să folosiți un pistol termic pentru a încălzi murdăria. Doar pulverizați, așteptați și ștergeți rășina dizolvată. Dispozitiv de îndepărtare a gudronului și a adezivului Tarpenul KiurLab funcționează excelent și cu lipiciul pentru autocolante. Datorită acesteia, nu vor mai fi probleme cu resturile încăpățânate după îndepărtarea foliei de pe o mașină ambalată anterior sau a unui autocolant vechi de înmatriculare.


Avantajele dispozitivului de îndepărtare a gudronului și lipiciului Tarpen by KiurLab:
nivel mai ridicat de siguranță: Tarpen a fost creat pe baza de terpenă portocalie naturală, care este excepțional de eficientă în îndepărtarea contaminanților bituminoși. Este mai sigur de utilizat decât alte produse pe bază de solvenți de acest tip și are un miros plăcut de citrice.
viteza de actiune: produsul este activat la doar cateva secunde dupa aplicare.
eficacitate și fiabilitate: produsul face față bine contaminării pe suprafețe mari.
timp lung de uscare: datorită evaporării lente a produsului, după aplicarea acestuia, produsul poate lucra pe vopsea câteva minute.


Cum se folosește KiurLab Tarpen gudron și lipici?:
Dizolvantul de gudron și lipici este o substanță chimică puternică pentru uz specializat. Trebuie utilizat în conformitate cu instrucțiunile incluse cu produsul. Când lucrați, asigurați o bună ventilație a încăperii, folosiți mănuși, mască și ochelari de protecție.


Recomandări înainte de utilizare:
Agitați flaconul înainte de utilizare pentru a amesteca conținutul.
Testați acțiunea produsului pe un element discret al suprafeței curățate pentru a elimina riscul de a-l deteriora.
În timpul lucrului, evitați lumina soarelui, care poate accelera semnificativ evaporarea Tarpen-ului de pe suprafața curățată.


Cum se folosește gudronul și lipiciul Tarpen by KiurLab:
Pulverizati produsul pe o suprafata uscata de la o distanta de aproximativ 10 cm.
După câteva minute, clătiți bine cu apă sub presiune sau ștergeți murdăria cu o cârpă din microfibră.
Repetați pașii dacă este necesar.


După terminarea lucrărilor, clătiți declanșatorul cu apă curată, altfel se poate deteriora. Aveți grijă să nu lăsați apa de la trăgaci să intre în produs. După utilizarea produsului, vă recomandăm să spălați temeinic mașina cu un șampon auto dedicat.
Capacitate: 1l


Cod: KL-TARPEN1000


Producator: KiurLab

Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 05 Sep 2024, 06:58
1
vizualizări