KiurLab Tire-X Tire Cleaner Solutie Anvelope 500ML KL-TIREX500

38 Lei


KiurLab Tire-X Tire Cleaner Solutie Anvelope 500ML KL-TIREX500



Descriere:
Soluția de curățare a anvelopelor Tire-X este un produs de înaltă calitate pentru curățarea în profunzime a anvelopelor auto de murdărie, praf, noroi și alte murdărie tipice ale drumului. Tire-X funcționează chiar și în locuri greu accesibile, cum ar fi canelurile și tăieturile benzii de rulare, lăsând anvelopele curate și strălucitoare. Indiferent de tipul de anvelopă – vară, iarnă sau off-road – curățătorul de anvelope Tire-X de la KiurLab redă rapid și eficient aspectul natural al anvelopelor.


De ce merită să folosiți un produs de curățat anvelope pentru a curăța anvelope?:
Anvelopele auto sunt una dintre cele mai vizibile părți ale unui vehicul. Anvelopele curate și strălucitoare afectează în mod semnificativ aspectul atractiv al mașinii. În plus, menținerea anvelopelor curate este importantă pentru a îmbunătăți siguranța la conducere. Anvelopele curate oferă o aderență mai bună la drum și o uzură mai lentă. Prin urmare, îndepărtarea regulată a murdăriei de pe suprafața anvelopei este extrem de importantă. Cu toate acestea, vă rugăm să rețineți că utilizarea agenților de curățare inadecvați poate afecta negativ proprietățile de conducere ale anvelopei și, în unele cazuri, o pot deteriora chiar. Soluția de curățare a anvelopelor Tire-X , de la KiurLab, a fost dezvoltat special pentru a îndepărta eficient și în siguranță murdăria tipică de pe drum de pe anvelope.


Avantajele dispozitivului de curățare anvelope Tire-X de la KiurLab:
pătrunde adânc în anvelope: formula special dezvoltată Tire-X pătrunde adânc în anvelopă, îndepărtând eficient murdăria chiar și din locurile greu accesibile.
are un pH alcalin: agentul de curățare a anvelopelor Tire-X asigură utilizarea în siguranță pentru curățarea regulată a anvelopelor. În plus, nu are un impact negativ asupra elementelor sensibile la rugină, cum ar fi elementele metalice expuse ale sistemului de frânare.
curăță eficient anvelopele: Tire-X by KiurLab îndepărtează eficient murdăria persistentă din anvelope, păstrându-le curate și proaspete.
îmbunătățește aderența pansamentelor: datorită pătrunderii adânci în structura anvelopei, Tire-X creează o bază ideală pentru pansamente, datorită căreia efectul de „anvelopă umedă” obținut în timpul tratamentului durează mai mult.


Cum se utilizează Tire-X by KiurLab:
Înainte de a utiliza detergentul Tire-X, vă recomandăm să citiți instrucțiunile produsului de pe ambalaj. Este important să urmați cu atenție instrucțiunile pentru a obține rezultate optime și pentru a evita potențialele efecte nedorite.


Recomandări înainte de utilizare:
Asigurați-vă că suprafața pe care doriți să o curățați este rece.
Agitați puternic sticla pentru a amesteca bine conținutul înainte de utilizare.
Înainte de curățare, testați produsul pe o zonă neobservată a suprafeței pentru a vă asigura că nu va provoca efecte nedorite.


Cum se utilizează Tire-X by KiurLab:
Pulverizați produsul direct pe anvelopă.
Întindeți produsul peste anvelopă folosind o perie.
Clătiți bine suprafața curățată cu apă sub presiune.
Dacă este necesar, repetați pașii pentru a obține efectul dorit.
Capacitate: 0,5l


Cod: KL-TIREX500


Producator: KiurLab

Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 05 Sep 2024, 06:58
0
vizualizări