KiurLab Wheely Wheel Cleaner Solutie Curatat Jante 500ML KL-WHEELY500

38 Lei


KiurLab Wheely Wheel Cleaner Solutie Curatat Jante 500ML KL-WHEELY500



Descriere:
Wheely este un produs de curățare de înaltă calitate conceput pentru curățarea precisă a jantelor auto. Soluția de curățare a roților Wheely a fost concepută pentru a îndepărta eficient și în siguranță murdăria uscată, praful, uleiul și alți contaminanți de drum greu de îndepărtat de pe jante. Datorită formulei sale avansate, Wheely pătrunde adânc în murdărie, îndepărtând rapid și eficient contaminanții tipici de pe jante.


De ce merită să curățați jantele cu produse de curățare alcaline pentru roți?
Curățarea jantelor mașinii cu un produs de curățat roți specializat are multe beneficii. În primul rând, produsele alcaline sunt mai sigure pentru diferite tipuri de jante. Folosind un produs de curățare alcalin pentru roți, minimizăm riscul de coroziune sau alte daune permanente ale roților curățate și ale componentelor sistemului de frânare. Wheely de KiurLab a fost proiectat pentru a îndepărta eficient murdăria tipică de pe jante, cărora produsele de curățare universale nu le pot face față. Poate fi un instrument eficient în îngrijirea zilnică a mașinii. Persoanele care preferă produse de curățare mai puțin agresive vor aprecia cu siguranță eficiența ridicată a curățării jantei.


Avantajele curățătorului de roți KiurLab Wheely:
sigur pentru jante – Wheely a fost conceput pentru a curăța în siguranță diverse tipuri de jante, nu provoacă coroziune sau decolorare.
permite aplicarea precisă – produsul spumează bine, ceea ce permite o distribuție mai precisă și controlată a produsului pe suprafața curățată.
adaptat pentru utilizare frecventă – Wheely permite îndepărtarea regulată și sigură a murdăriei de pe jante, ceea ce nu numai că le îmbunătățește estetica, dar le afectează semnificativ și durabilitatea.
eficacitate ridicată și viteză de acțiune – Curățătorul de roți KiurLab îndepărtează eficient și rapid murdăria tipică de pe jante, pătrunde adânc chiar și murdăria foarte uscată.
Cum se utilizează Wheely by KiurLab?
Wheely wheel cleaner de la KiurLab este un produs de curățare specializat cu o aplicație specifică. Înainte de utilizare, vă rugăm să citiți informațiile de pe eticheta produsului. Când utilizați, utilizați echipament individual de protecție în conformitate cu informațiile de pe ambalaj.


Recomandări înainte de utilizare:
Asigurați-vă că suprafața pe care o curățați este rece.
Se amestecă conținutul sticlei agitând-o puternic de câteva ori.
Înainte de curățare, verificați efectul preparatului pe o parte neobservată a suprafeței curățate.
Cum să utilizați Wheely de KiurLab
Pulverizați produsul direct pe jantă.
Agitați produsul cu o perie.
Clătiți cu apă sub presiune.
Repetați pașii dacă este necesar.
Capacitate: 1l


Caracteristici:
Produsul este nou
Pret pe bucata


Cod: KL-WHEELY500


Producator: KiurLab

Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 04 Sep 2024, 07:14
1
vizualizări