Leather Expert Car Leather Care Kit Intretinere Piele LE-CLCK

109 Lei

Leather Expert Car Leather Care Kit Intretinere Piele LE-CLCK



Descriere:
Kit de îngrijire profesională pentru tapițerie din piele. Setul este gata de utilizare. Leather Expert Care Kit este echipat cu produse de înaltă calitate - Detergent pentru piele, Balsam pentru piele și toate accesoriile necesare.


Avantaje:
Îndepărtează eficient toate tipurile de pete și murdărie
Potrivit pentru orice culoare de piele
Elimina mirosurile neplacute
Dedicat pentru piele naturală și piele ecologică 
Nu deteriorează pielea
Nu provoacă decolorare
A nu se utiliza pe piele intoarsa si nubuck.


1. Leather Expert Cleaner - este conceput pentru mobila curata din piele. Leather Expert Cleaner oferă rezultate excelente de curățare datorită spumei stabile. Produsul este sigur pentru mediu, este ecologic și biodegradabil. Nu a fost testat pe animale. Leather Expert Cleaner are și proprietăți antistatice. Aceasta înseamnă că, după utilizarea produsului, praful nu se depune pe piele. Produsul trebuie aplicat cu un burete sau o perie și apoi lăsat timp de aproximativ 30 de secunde pentru a dizolva murdăria. Pentru a obține cele mai bune rezultate de curățare, vă recomandăm să utilizați peria de curățare pentru piele originală Leather Expert. După curățarea pielii, întreține pielea cu Balsam pentru piele.
2. Leather Expert Conditioner este conceput pentru a menține mobilierul din piele. Asigurați-vă că pielea este bine curățată. Leather Expert Conditioner se aplică cu un burete sau o cârpă, cu mișcări circulare. Lăsați produsul să se înmoaie timp de 5 minute. Apoi lustruiți cârpă de bumbac. Repetați acest lucru dacă este necesar. Întreține pielea de cel puțin 4 ori pe an.


Kitul contine:
250 ml detergent pentru piele
Balsam pentru piele 250 ml
Perie de piele
Burete
Prosop din microfibră


Cod: LE-CLCK


Producator: Leather Expert
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 26 Mai 2024, 07:01
2
vizualizări