Leather Expert Leather Interior Care Kit Intretinere Interior Piele 2 x 1L LE-LICK2X1000

225 Lei

Leather Expert  Leather Interior Care Kit Intretinere Interior Piele 2 x 1L LE-LICK2X1000



Descriere:
Setul este gata de utilizare imediată. Este echipat cu produse de cea mai înaltă calitate și toate instrumentele de îngrijire necesare.


Avantaje:
Potrivit pentru orice culoare a pielii
Destinat pentru piele noua si folosita 


Setul contine:
Detergent de piele 1000 ml
Balsam de piele 1000 ml
Perie
Burete
Microfibre X 5 Buc


Cuprinsb:
Leather Cleaner  – un agent de curățare delicat pentru piele netedă cu un atomizor.  Îndepărtează eficient  toate tipurile de  pete și  murdărie  de pe suprafața pielii și  elimină mirosurile neplăcute  (ex. fum de țigară, transpirație umană). Leather Expert Cleaner creează spumă abundentă și stabilă, contribuind la rezultate excelente de curățare. Produsul este  sigur pentru mediu  , ecologic, biodegradabil și nu este testat pe animale. Aplicați produsul pe piele folosind peria originală de curățare a pielii Leather Expert inclusă în set și așteptați aproximativ 30 de secunde pentru ca murdăria să se dizolve. Apoi spălați totul cu o cârpă din microfibră.
Leather Expert Conditioner  – balsam pe bază de uleiuri naturale și ceară pentru piele nouă și uzată. Hrănește eficient pielea, contribuind la rezultate fantastice în timpul îngrijirii. Scoate în evidență profunzimea culorii, lăsând un finisaj satinat. Leather Expert Conditioner are un parfum plăcut de piele naturală nouă.  Aplica Balsamul pentru piele  folosind buretele inclus in set, cu miscari circulare. Lăsați să se absoarbă 5 minute și apoi lustruiți cu o cârpă din microfibră. Repetați operațiunea dacă este necesar. Întreține pielea de cel puțin 4 ori pe an.
A nu se utiliza pe piele intoarsa si nubuck.


Cod: LE-LICK2X1000


Producator: Leather Expert
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 07 Iun 2024, 07:00
2
vizualizări