Leather Expert Leather Strong Care Kit Intretinere Piele LE-LSCK

109 Lei

Leather Expert Leather Strong Care Kit Intretinere Piele LE-LSCK



Descriere:
Kit profesional de îngrijire puternică pentru tapițerie din piele. Setul este gata de utilizare. Strong Care Kit este echipat cu produse de înaltă calitate - Leather Strong Cleaner, Leather Conditioner și toate accesoriile necesare.


Avantaje:
Foarte puternic, indeparteaza eficient toate tipurile de pete si murdarie
Potrivit pentru orice culoare de piele
Elimina mirosurile neplacute
Dedicat pentru piele naturală și piele ecologică 
Nu deteriorează pielea
Nu provoacă decolorare. 


1. Leather Strong Cleaner - un demachiant puternic pe bază de apă pentru piele netedă. Îndepărtează eficient toate tipurile de pete și murdărie de pe suprafața pielii, elimină mirosurile neplăcute (ex. fum de țigară, transpirație umană), nu deteriorează suprafața acesteia și nu provoacă decolorare. 
Leather Strong Cleaner oferă rezultate excelente de curățare datorită spumei stabile. Produsul este sigur pentru mediu, este ecologic și biodegradabil. Nu a fost testat pe animale. Leather Strong Cleaner are și proprietăți antistatice. Aceasta înseamnă că, după utilizarea produsului, praful nu se depune pe piele. Produsul trebuie aplicat cu un burete sau o perie apoi se lasa aproximativ 30 de secunde sa se dizolve murdaria. Pentru a obține cele mai bune rezultate de curățare, vă recomandăm să utilizați peria de curățare pentru piele originală Leather Expert
2. Leather Expert Conditioner - este conceput pentru curatarea oricărui articol din piele: tapițerie auto, mobilier din piele, pantofi și jante de mână. Asigurați-vă că pielea este bine curățată. Puteți folosi Leather Cleaner. Balsamul pentru piele se aplica cu un burete sau o carpa, miscari circulare. Lăsați produsul să se înmoaie timp de 5 minute. Apoi lustruiți cârpă de bumbac. Repetați acest lucru dacă este necesar. Întreține pielea de cel puțin 4 ori pe an.
A nu se utiliza pe piele intoarsa si nubuck.


Kitul contine:
Detergent puternic pentru piele 200 ml
Balsam pentru piele 250 ml
Perie de piele 
Burete
Microfibră


Cod: LE-LSCK


Producator: Leather Expert
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 26 Mai 2024, 07:01
3
vizualizări