Mad Doc's by Nigrin Glossy Guardian Waterless Solutie Curatare Intretinere Conservare Auto Fara Apa 3 In 1, Interior Exterior 750ML 20943

84 Lei


Mad Doc's by Nigrin Glossy Guardian Waterless Solutie Curatare Intretinere Conservare Auto Fara Apa 3 In 1, Interior Exterior 750ML 20943



Descriere:
Curatare, ingrijire si conservare multidetailer pentru toate suprafetele dure de pe si din autovehicul.
MAD DOC's GLOSSY GUARDIAN Waterless este mai mult decat "doar" un multi-detailer care invioreaza simplu si rapid stralucirea si culoarea suprafetelor, are efect de conservare.
Ingredientele active sunt concepute in asa fel incat sa invaluie practic particulele de murdarie si, astfel, permit, de asemenea, curatarea suprafetelor fara zgarieturi, fara apa si fara spalare.
Murdaria de pe suprafata este imbibata in mod fiabil, captata si poate fi indepartata cu o laveta din microfibre moale si foarte absorbanta.
Acest lucru inseamna ca MAD DOC's GLOSSY GUARDIAN este, de asemenea, ideal ori de cate ori nu este necesara o spalare completa a masinii cu apa, deoarece nu exista murdarie grea sau cu granulatie grosiera. Acest lucru economiseste apa, timpul si banii.
In plus, MAD DOC's GLOSSY GUARDIAN contine, de asemenea, componente de ingrijire. Acest lucru va permite sa curatati si sa ingrijiti suprafetele in acelasi timp si sa le sigilati cu o pelicula protectoare impotriva noilor murdarii.


Mod utilizare:
Agitati bine sticla inainte de utilizare.   
Indepartati in prealabil murdaria grosiera.
 
Pentru exterior:
Pulverizati uniform si cu generozitate pe suprafete.       
Lasati sa actioneze.       
Folosind partea moale si foarte absorbanta a unei lavete Laveta multifunctionala auto bicicleta MAD DOCs WONDROUS WIPE, Nigrin, 2 fete, 40 x 40 cm, de exemplu, stergeti suprafata in linii drepte si cu putina presiune, adunand murdaria pe parcurs.       
Intoarceti laveta cu partea mai fina si lustruiti prin miscari circulare.
Pentru ingrijire, stralucire si conservare:       
Pulverizati in strat subtire si uniform pe suprafete si lustruiti cu lavetaa din microfibre MAD DOC's.


Pentru interior:

Atunci cand utilizati MAD DOCs GLOSSY GUARDIAN in interior, nu pulverizati direct pe suprafete, ci pe laveta de microfibre MAD DOCs si lustruiti suprafetele.


Nota:
Nu lasati produsul sa se usuce!
Nu folositi sub razele puternice ale soarelui!
Nu depozitati produsul la temperaturi sub + 5°C sau peste 30°C!


Cod: 20943


Producator: Mad Doc's by Nigrin



Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 21 Iun 2024, 07:49
0
vizualizări