Moje Auto Active Foam Spuma Activa Concentrata 1L 19-554

19 Lei

Moje Auto Active Foam Spuma Activa Concentrata 1L 19-554



Descriere:
Preparat puternic spumant pentru spălarea frecventă a caroseriei autovehiculelor. Datorită rețetei sale unice, este extrem de eficient. Îndepărtează perfect murdăria, praful și alte murdărie de drum. Evitați utilizarea agentului pe suprafețe încălzite. Are un miros placut.
Aplicare: Produsul este destinat utilizării în sisteme de pulverizare, presiune, spumă sau spălare tradițională a mâinilor.


Avantaje:
Agent de curatare universal pentru caroserii auto
Concentrat foarte eficient
Îndepărtează chiar și cea mai dură murdărie

Recomandat pentru spălarea mâinilor și utilizarea sistemelor de pulverizare, presiune și spumă


Cum se utilizează:
Vei avea nevoie:
Spuma Moje Auto Active pentru mașini de spălat cu presiune
Apă
Spălătorie cu presiune sau pulverizator de spumă
O cârpă pentru a usca caroseria.
 
Pasul 1
Pregătiți soluția:

În funcție de metoda de spălare, se prepară soluția urmând recomandările de diluare furnizate de producător. In general, se recomanda prepararea unei solutii in proportii de 50-100 ml preparat la 1000 ml apa. In cazul spalatoarelor cu presiune dotate cu lance de spuma crestem proportia la 100-300 ml la 500 ml apa. Într-o mașină de spălat cu presiune dotată cu un dozator de detergent, consumul de agent trebuie setat la 20-25%. Mașini de spălat cu presiune nu sunt echipate cu niciun mecanism de aplicare - pulverizăm cu un pulverizator 50-100 ml de preparat la 1000 ml de apă.


Pasul 2
Pulverizați caroseria:

După pregătirea soluției adecvate, acoperiți mașina cu spumă activă. Amintiți-vă, totuși, că soluția nu trebuie aplicată pe lacul încălzit! Pulverizați caroseria, începând de la părțile inferioare și lucrând în sus. Această metodă de aplicare a preparatului va asigura rezultate optime. Nu uitați să vă asigurați că Moje Auto Active Foam pentru mașini de spălat cu presiune acoperă complet întregul vehicul.


Pasul 3
Așteptați aproximativ 1 minut:
După aplicarea preparatului pe caroserie, așteptați timpul indicat de producător - aproximativ 1 minut. În acest timp, ingredientele active din spumă vor reacționa cu murdăria. Spuma va dizolva murdăria și o va lega în structura sa, astfel încât îndepărtarea acesteia nu va necesita spălare. IMPORTANT! Nu lăsați produsul să se usuce pe caroserie!


Pasul 4
Clătiți vehiculul cu apă curată:

După timpul indicat, clătiți bine vehiculul cu apă curată. Merită să folosiți presiune înaltă în acest scop, ceea ce va ajuta la îndepărtarea spumei din toate colțurile și colțurile. Prin urmare, aveți grijă în timpul acestui pas pentru a vă asigura că spuma este complet îndepărtată.


Pasul 5
Uscați caroseria:

După clătirea mașinii, efectuați o inspecție vizuală. Asigurați-vă că toată murdăria a fost îndepărtată. Dacă este necesar, repetați operația. Când mașina este complet curată, puteți usca caroseria sau puteți trece la tratamente de îngrijire ulterioare.


Caracteristici:
Produsul este nou


Cod: 19-554


Producator: Moje Auto
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 27 Mai 2024, 05:02
2
vizualizări