Moje Auto Detailer Burete Aplicator 19-630

5 Lei

Moje Auto Detailer Burete Aplicator 19-630



Descriere:
Un burete conceput pentru aplicarea uniformă a ceară și a agenților care necesită aplicare precisă. Poate fi folosit pe suprafete lacuite, cauciuc, plastic, vinil si piele. Structura de spumă moale nu zgârie vopseaua. Aplicatorul trebuie curățat după terminarea lucrărilor.


Avantaje:
Mărime și formă ergonomică,
Garantează aplicarea precisă a cerii,
Structura moale, din spumă, nu provoacă zgârieturi.


Utilizare:
De ce ai nevoie?
Pentru lustruire cu ceară:
Aplicatorul de ceară My Auto Detailer ,
Preparat pentru epilare,
Lavetă de lustruit din microfibră.


Spălătorie:
O spălare bună pentru corp
mănușă de spălat auto,
Lavetă din microfibră pentru uscare.


Pasul 1
Spală mașina:

Epilarea cu ceară se efectuează întotdeauna pe vopsea curată și uscată. Procedura trebuie efectuată într-un loc umbrit. Suprafața ceară nu trebuie încălzită! Prin urmare, înainte de a începe epilarea cu ceară propriu-zisă, spălați bine mașina. Cel mai bine este să efectuați spălarea manuală, care se caracterizează printr-o rigurozitate mai mare. De asemenea, merită să utilizați tratamente suplimentare de curățare a suprafețelor, de exemplu argilă. Lacul preparat în acest fel, după uscare temeinică, va fi gata pentru ceruire și lustruire.


Pasul 2
Udați aplicatorul:

Pentru o aplicare lină și fără probleme a ceară, merită să umeziți aplicatorul de ceară My Auto Detailer înainte de utilizare . Pentru a face acest lucru, scufundați buretele în apă curată și apoi stoarceți-l foarte bine. Repetați această acțiune de două sau de trei ori. Nu uitați să stoarceți foarte bine aplicatorul înainte de a aplica ceara. Ar trebui să fie doar puțin umed, ceea ce nu va împiedica aplicarea ceară. Dimpotrivă, aplicatorul va deveni și mai moale și mai flexibil. Puțină umiditate acumulată în interior va facilita răspândirea cerii.


Pasul 3
Aplicați ceară pe caroserie:

Luați o cantitate mică de preparat pe aplicator și întindeți-o peste lac. Epilarea cu ceară se realizează prin aplicarea de ceară în loturi. Preparatul se aplica prin miscari mici, circulare, suprapuse. Apăsați ușor aplicatorul pentru a „masa” agentul în caroserie. Unele formulări necesită aplicare încrucișată. Prin urmare, merită să citiți instrucțiunile înainte de utilizare. Când aplicați ceară, nu uitați să păstrați regula unei cantități mici. Aplicarea prea multă ceară va înfunda microfibra și va preveni epilarea corectă cu ceară.


Pasul 4
Lustruiește mașina:

Preparatele pentru ceruirea lacului se aplică pe o suprafață mică. După ce așteptăm timpul stabilit de producător, putem trece la pasul următor, care este lustruirea. În această etapă, efectele aplicării corecte a cerii sunt vizibile cu ochiul liber. Lustruim caroseria mașinii cu ajutorul unor cârpe delicate din microfibră dedicate lustruirii. Apăsând ușor, facem mișcări energice, circulare, asemănătoare cu aplicarea ceară. Lustruiți lacul până când stratul de ceară este complet șters și se obține un efect de oglindă.


Pasul 5
Curățați aplicatorul:

Aplicatorul de ceară My Auto Detailer, datorită scopului său, necesită o abordare adecvată a curățării. Cerurile au faptul că sunt greu solubile în apă. Prin urmare, aplicatoarele trebuie spălate cu detergent. Cu toate acestea, nu merită să folosiți pulberi puternice. Săpunul simplu gri și apa caldă vor funcționa mult mai bine. Udați aplicatorul și săpunați-l bine cu săpun. Apoi, cu degetele, de la centru spre margini, „împingem” resturile de preparat și murdăria. Repetați procedura până la curățarea completă. Apoi stoarceți bine spuma și lăsați-o să se usuce.


Informații suplimentare:
Un burete conceput pentru aplicarea uniformă a ceară și a agenților care necesită aplicare precisă. Poate fi folosit pe suprafete lacuite, cauciuc, plastic, vinil si piele. Structura de spumă moale nu zgârie vopseaua. Datorită structurii sale, permite o distribuție uniformă a preparatului pe suprafață. In plus, buretele este realizat din spuma delicata fara cusaturi si suduri, ceea ce se traduce prin siguranta sa in utilizare. Utilizarea unui aplicator minimizează riscul de micro-zgârieturi pe suprafețele vopsite la aproape zero. Dimensiunile aplicatorului (10 x 2 cm) garantează o funcționare optimă, ceea ce se traduce printr-o aplicare eficientă, treptată a cerii și lustruire. Datorită acestui fapt, epilarea cu ceară se desfășoară fără probleme și garantează o funcționare bună și precizie a întregii proceduri.


Dacă mașina dumneavoastră se murdărește rapid, merită să luați în considerare un tratament de epilare cu ceară. Dacă doriți ca mașina să-și recapete strălucirea de odinioară, iar praful nu se lipește atât de ușor de caroserie, este necesar să aveți grijă de lac. Epilarea cu ceară efectuată corespunzător garantează o păstrare mai ușoară a vehiculului curat. Clătiți doar cu apă pentru a lăsa praful să curgă pe corpul perfect neted. Nu e de mirare că acest tratament este atât de popular și ales de bunăvoie de clienții studioului de detaliere. Epilarea cu ceară auto, însă, este o procedură care necesită o precizie excepțională. Aplicarea cu pricepere a preparatului garantează o lustruire corespunzătoare. Prin urmare, în timpul procedurii, trebuie respectate precauții și precizie în aplicare. Diverse accesorii sunt utile în acest sens, inclusiv aplicatorul de ceară My Auto Detailer.


Merita citit: Ghid de ceară auto - protecția și strălucirea caroseriei auto


Sfaturi:
Sfat 1
Ce face lustruirea cu ceară auto?

Lustruireacu ceară auto este unul dintre cele mai populare tratamente de îngrijire în studiourile de detaliere. Când este efectuat corect, aduce efecte spectaculoase și devine o metodă excelentă de îngrijire a lacului. Ceara aplicată corect creează un strat protector pe vopsea, care este rezistent la condițiile meteorologice și la zgârieturi minore. O astfel de armură pentru caroseria mașinii vă permite, de asemenea, să o mențineți curată mai mult timp. Ceara aplicată cu precizie garantează o barieră eficientă împotriva murdăriei de la ploaie sau zăpadă. Este mult mai ușor să curățați mașina de praf, deoarece apa împreună cu murdăria curge liber, fără a lăsa pete. Produse precum aplicatorul de ceară Moje Auto Detailer asigură aplicarea precisă a preparatului și garantează o epilare corespunzătoare a suprafeței.


Sfatul 2
Cum să pregătești o mașină pentru epilare cu ceară?

Pregătirea corectă a substratului pentru epilare este primul pas către succes. Aceasta este o etapă extrem de importantă în întreaga procedură, deoarece definește în mare măsură eficacitatea acesteia. Mulți oameni nu acordă prea multă atenție pregătirii mașinii pentru epilare, concentrându-se doar pe o spălătorie rapidă. Între timp, mașina necesită spălare minuțioasă a mâinilor cu ajutorul agenților de curățare de înaltă calitate. Aici va funcționa perfectMy Auto Detailer Spumă activă neutrăcare îndepărtează eficient și rapid orice murdărie. Datorită formulei sale, spuma activă leagă chiar și murdăria grasă din structura sa, ceea ce facilitează îndepărtarea acestora. Uscați mașina bine după spălare. Suprafața astfel pregătită este pregătită pentru tratamente ulterioare.


Sfatul 3
Cum se extinde durabilitatea acoperirilor cerate?
Ceara aplicată profesional și precis garantează câteva luni de protecție a vopselei. Merită să ne amintim, însă, că durabilitatea stratului de acoperire depinde și de modul în care este utilizat vehiculul. Îngrijirea sa ulterioară este, de asemenea, importantă. Urmând instrucțiunile detaliatorilor, spălarea manuală ar trebui folosită pentru a ajuta la menținerea strălucirii dorite. De asemenea, merită să ajungeți la preparate profesionale pentru lustruire, cum ar fiMy Auto Detailer Quick Detailer. Acest produs va extinde in mod eficient durabilitatea suprafetelor cerate, crescand eficacitatea tratamentului. În plus, preparatul poate fi folosit cu succes și pentru lustruirea jantelor din aluminiu. După aplicare, produsul lasă un efect hidrofob, care împiedică depunerea din nou a murdăriei și facilitează mult spălarea ulterioară.


Produsele din linia Moje Auto Detailer au fost create pentru adevărații pasionați de automobile. Din grija pentru cea mai înaltă calitate a preparatelor și accesoriilor, marca Moje Auto efectuează o serie de teste. Înainte ca produsul să ajungă pe piață, acesta este supus unor teste de laborator și de calitate. Datorită acestui fapt, atât accesoriile, cât și agenții din linia Detailer sunt de cea mai înaltă calitate. Dar asta nu este tot! Preparatele sunt îmbogățite cu uleiuri parfumate, datorită cărora lasă o aromă frumoasă a suprafețelor curățate pentru o lungă perioadă de timp. Avantajul lor suplimentar este, de asemenea, simplitatea utilizării și economia.


Caracteristici:
Produsul este nou


Cod: 19-630


Producator: Moje Auto Detailer
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 31 Mar 2024, 05:00
3
vizualizări