Moje Auto Detailer Burete Polimeric Pentru Curatare Cu Argila 19-637

35 Lei

Moje Auto Detailer Burete Polimeric Pentru Curatare Cu Argila 19-637



Descriere:
Burete cu un strat de polimeri care înlocuiește tradiționala argilă pentru curățarea lacului. Îndepărtează reziduurile de insecte, rășină, gudron, urme de lipici sau asfalt și alte murdărie persistente. Polimerul de înaltă calitate nu deteriorează vopseaua. Mai ușor și mai rapid de utilizat în comparație cu argila tradițională - întotdeauna gata de utilizare. Nu uitați să păstrați suprafața lutoasă mereu umedă atunci când lucrați.


Avantaje:

Îndepărtează eficient micromurdăria de pe resturi de rășină, gudron sau insecte,
O alternativă la argila tradițională,
Proiectat pentru utilizare multiplă
Sigur pentru lac,
Ușor și rapid de utilizat.


Utilizare:
Vei avea nevoie:
Burete polimeric My Auto Detailer pentru curățare cu argilă ,
lubrifiant,
Preparate si scule pentru spalarea masinii.


Pasul 1
Spălați mașina și uscați-o:

Înainte de a începe procesul de lut cu un burete polimeric cu lut, trebuie să spălați mașina. Această procedură va elimina murdăria mai mare de pe caroseria mașinii. Cel mai bun mod de a face acest lucru este să utilizați metoda „două găleți”. O astfel de spălare va asigura o bună pregătire a suprafeței pentru curățare cu un burete polimeric cu argilă. După ce ați spălat bine mașina, uscați-o. Uscarea temeinică este, de asemenea, o procedură care vă permite să priviți caroseria mașinii și, dacă este necesar, să aplicați o curățare suplimentară. Murdăria, cum ar fi resturi de gudron, insecte sau altele vizibile cu ochiul liber, trebuie îndepărtate. Deironizatoarele pot fi folosite pentru a le îndepărta rapid.


Pasul 2
Ungeți suprafața cu lubrifiant și curățați elementul:

Curățarea cu un burete polimeric cu argilă necesită umezirea adecvată a suprafeței curățate. Aplicați lubrifiant pe o zonă mică, deoarece curățarea se face întotdeauna în loturi. Daca nu ai lubrifiant, poti folosi o solutie de sampon in care inmuiezi si stoarce cu un burete. Totuși, nu uitați să-l pulverizați și pe suprafața curățată! Lubrifiantul oferă buretelui o alunecare adecvată, ceea ce se traduce în siguranță, eficiență și confort în muncă. Procesul de curățare este identic cu procesul tradițional de argilare. Făcând mișcări longitudinale și transversale ( niciodată circulare! ) și apăsând ușor buretele, curățați element cu element. Clătiți frecvent buretele în apă curată în timpul procesului.


Pasul 3
Spălați, uscați și depozitați buretele:

După terminarea lucrărilor, asigurați-vă că spălați și uscați rapid buretele. Preparat în acest fel, va fi întotdeauna gata pentru următoarea utilizare. Buretele polimeric cu argilă trebuie depozitat într-un recipient, astfel încât să nu se murdărească. Este un produs reutilizabil, așa că merită să aveți grijă de depozitarea lui corespunzătoare.


Informații suplimentare
Buretele polimeric My Auto Detailer pentru curățare cu argilă este un produs extrem de durabil și ușor de utilizat. Datorită proprietăților sale, înlocuiește perfect argila tradițională, este, de asemenea, mai rapidă și mai ușor de utilizat. Este extrem de important ca atunci când utilizați un burete polimeric, să nu utilizați niciodată preparate pe bază de solvenți. Astfel de agenți vor deteriora rapid straturile polimerice, drept urmare produsul își va pierde proprietățile și va fi distrus. Atunci când este utilizat în mod responsabil și cu îngrijirea corespunzătoare, produsul va dura mult timp. Aceasta este cu siguranță o formă mai convenabilă de lut, care poate fi gestionată și de un amator.


Sfaturi
Sfat 1
Cum să pregătești jantele pentru sezon?

Îngrijirea jantelor pentru adevărații pasionați de automobile este o procedură care reprezintă o etapă pregătitoare extrem de importantă pentru noul sezon. Acesta este momentul în care jantele sunt supuse îngrijirii. Curățarea profundă trebuie efectuată împreună cu procesul de argilare. Buretele meu polimeric Auto Detailer pentru curățare cu argilă va fi grozav aici . Veți lipi rapid și temeinic jantele, ceea ce le va asigura curățenia perfectă. După tratament, merită să le păstrezi cu un preparat special, care să le păstreze frumusețea mai mult timp.


Sfatul 2
Cum se spală o mașină manual? Cea mai buna metoda!

Spălatul manual al unei mașini nu este doar o procedură care aduce satisfacție maximă. Aceasta este în primul rând o procedură care vă permite să verificați în mod regulat starea caroseriei. Desigur, datorită acestui lucru, putem și curăța fiecare element cu mare precizie. Cel mai bine este să folosiți instrumente profesionale pentru spălarea mâinilor. Va funcționa grozavMănușa mea de spălătorie auto Detailer autocare este confortabil și sigur pentru suprafață. Folosiți-l în metoda „două găleți” pentru cele mai bune rezultate. Îl poți folosi pentru a usca caroseriaMy Auto Detailer Microfibră cu două fețe. Microfibra groasa va asigura uscarea precisa si rapida a caroseriei masinii.


Sfatul 3
Cum să creșteți rapid luciul caroseriei și să extindeți efectul de spălare?

Dacă sunteți în căutarea unei modalități de a obține un efect rapid wow, asigurați-vă că îl încercațiMy Auto Detailer Quick Detailer! Este un preparat care va oferi un efect hidrofob asupra caroseriei mașinii, ceea ce îi va prelungire curățenia. În plus, agentul îmbunătățește luciul lacului și al altor suprafețe curățate. Îl poți folosi atât pe caroseria mașinii, cât și pe geamuri, pe materiale plastice sau chiar pe elemente din cauciuc.


Caracteristici:
Produsul este nou


Cod: 19-637


Producator: Moje Auto Detailer
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 20 Apr 2024, 05:04
2
vizualizări