Moje Auto Detailer Liquid Crystal Coat Solutie Sticla Lichida 500ML 19-627

55 Lei

Moje Auto Detailer Liquid Crystal Coat Solutie Sticla Lichida 500ML 19-627



Descriere:
Sticla lichidă este o acoperire de înaltă calitate creată pentru cei care doresc să sporească luciul vopselei și să obțină protecție pe termen lung. Acoperirea aderă puternic la suprafață, iar eficacitatea acestuia se vede prin picăturile de apă de pe lacul protejat. Datorită acoperirii, murdăria va fi mai ușor de îndepărtat. Produsul este foarte ușor de aplicat, poate fi folosit pe toate elementele mașinii, inclusiv pe sticlă, plastic, jante, metale și cauciuc. Acoperirea poate fi aplicată în straturi pentru o protecție și mai bună - interval de 8 ore între aplicare. Durabilitatea și efectul final al stratului aplicat depind de pregătirea prealabilă a lacului (argilare, decontaminare, deizolare a lacului) și de condițiile meteorologice, de metoda și frecvența spălării auto.


Avantaje:

Acoperire cu lac polimeric
Aplicare usoara in 15 minute
Reîmprospătează acoperirile ceramice și de cuarț


Utilizare:
De ce ai nevoie:
My Auto Detailer Liquid Glass ,
Lavete din microfibra.


Pasul 1
Pregătiți mașina pentru procedură:

Înainte de a aplica My Auto Detailer Liquid Glass , mașina trebuie curățată temeinic. În acest scop, merită să faceți o spălare dublă a mașinii. Curățarea temeinică a lacului va asigura o mai bună aderență a produsului, ceea ce îi va prelungire durabilitatea. Apoi, merită să lipiți și să degresați suplimentar lacul pentru a pregăti perfect suprafața pentru aplicarea sticlei lichide. Mașina astfel pregătită trebuie așezată într-un loc răcoros și umbrit pentru ca produsul să poată fi aplicat fără probleme.


Pasul 2
Agitați flaconul înainte de utilizare:

Dacă mașina a fost deja pregătită pentru aplicare, agitați bine sticla înainte de utilizare. Produsul necesită o amestecare adecvată a ingredientelor pentru a obține consistența corectă. Pentru a asigura amestecarea corectă a formulării, agitați sticla energic în sus și în jos de câteva ori. Acest pas nu trebuie sărit peste, deoarece asigură că sticla lichidă este pregătită corespunzător pentru a se lega corespunzător de suprafața vopselei.


Pasul 3
Pulverizați preparatul pe cârpă:

Pentru a aplica produsul pe mașină, pulverizați o cantitate mică de preparat pe o cârpă din microfibră. Puteți folosi și un aplicator de burete. Laveta din microfibră este foarte absorbantă. Așa că, inițial, îl puteți umezi ușor cu apă înainte de a utiliza produsul. Nu uitați să aplicați produsul pe un aplicator de cârpă sau burete. Nu folosim sticla lichida direct pe vopsea.


Pasul 4
Aplicați my auto detailer liquid glass pe mașină:

Începeți aplicarea sticlei lichide cu mișcări uniforme, suprapuse, cu o presiune ușoară. Prin frecarea preparatului în caroseria mașinii, nanoparticulele se îmbină cu structura vopselei. Aplicați produsul în loturi, având grijă să nu exagerați cu cantitatea de preparat pe cârpă sau lac. După aplicarea produsului, așteptați aproximativ 5 minute și treceți la pasul următor.


Pasul 5
Lustruiți caroseria:

După aplicarea preparatului pe lac și așteptarea câteva minute, este timpul pentru ultimul pas - lustruirea. Pentru a face acest lucru, luați o cârpă curată din microfibră și lustruiți mașina bine. Acest tratament nu numai că va netezi suprafața, dar îi va oferi și un luciu impecabil. Ca rezultat, obținem un strat asemănător sticlei care protejează eficient vopseaua. Pentru o mai buna protectie, puteti aplica un alt strat de sticla lichida, lasand un interval de 8 ore intre aplicatii.


Informații suplimentare:
Sticla lichidă este o acoperire de înaltă calitate concepută pentru cei care doresc să sporească luciul vopselei și să obțină protecție pe termen lung. Acoperirea aderă puternic la suprafață, iar eficacitatea acestuia se vede prin picăturile de apă de pe lacul protejat. Datorită acoperirii, murdăria va fi mai ușor de îndepărtat. Produsul este foarte ușor de aplicat, poate fi folosit pe toate elementele mașinii, inclusiv pe sticlă, plastic, jante, metale și cauciuc. Acoperirea poate fi aplicată în straturi pentru o protecție și mai bună - interval de 8 ore între aplicare. Durabilitatea și efectul final al stratului aplicat depind de pregătirea prealabilă a lacului (argilare, decontaminare, deizolare a lacului) și de condițiile meteorologice, de metoda și frecvența spălării auto.


Dacă mașina ta se murdărește rapid după ce ai ieșit din spălătorie, este timpul să te gândești la aplicarea unui strat de protecție suplimentar. Sticla lichidă My Auto Detailer nu numai că va proteja eficient mașina împotriva murdăriei, dar va împrospăta și caroseria. Efectul de oglindă spectaculos vă va face mașina să arate din nou ca nouă! Un produs rapid și ușor de utilizat pe care fiecare detalier auto profesionist îl va aprecia. Datorită formulei speciale, după uscare, preparatul formează un strat de sticlă care protejează caroseria mașinii împotriva umezelii sau murdăriei din aer. Datorită compoziției sale, produsul este lichid în faza inițială, dar după aplicarea lui pe lac se întărește, creând o barieră de protecție eficientă. Deci, dacă căutați o modalitate de a reînnoi caroseria mașinii și de a o proteja împotriva microdeteriorării,


Merita citit: Cum să îngrijești caroseria mașinii? Prezentare generală a produselor cosmetice pentru îngrijirea caroseriei


Sfaturi:
Sfat 1
Cât timp rămâne sticla lichidă pe caroseria mașinii?

Există multe produse cosmetice auto pe piață, datorită cărora vom restabili strălucirea anterioară a mașinii noastre. Cu toate acestea, multe dintre ele, deși dau rezultate spectaculoase, sunt cu siguranță prea scurte. Stratul de sticlă lichidă My Auto Detailer se caracterizează printr-un efect de lungă durată. Cu toate acestea, durabilitatea sa depinde în mare măsură de pregătirea corectă a substratului. Dacă pregătiți corect mașina pentru procedură, efectele pot dura ani de zile. Utilizarea ulterioară a mașinii afectează și durabilitatea tratamentului. Frecvența spălării, îngrijirea corespunzătoare și condițiile în care este folosită și depozitată mașina sunt, de asemenea, importante. Cu toate acestea, My Auto Detailer Liquid Glasseste un produs care oferă rezultate excelente pentru o perioadă foarte lungă de timp.


Sfatul 2
Cum să restabiliți jantele la aspectul lor original?

Îngrijirea mașinii necesită utilizarea multor preparate strict pregătite pentru suprafețe date. Jantele sunt adesea un decor suplimentar pentru mașină. Cu toate acestea, păstrarea lor impecabil de curată este o adevărată provocare! Murdărie operațională, rugină volatilă sau praf de frână - o astfel de murdărie necesită o armă eficientă. Merită să ajungeți la un preparat care funcționează rapid și fără milă. În cazul jantelor, acesta trebuie să pătrundă perfect și în colțurile mici. Va fi perfect în acest rolMy Auto Detailer Bloody Circle Deironizer, care, pe lângă faptul că este eficient, se caracterizează și printr-un efect interesant de bord de sângerare. Efectul se obține datorită compoziției chimice a lichidului. Își schimbă culoarea în roșu sânge atunci când reacționează cu impuritățile. Cu cât janta este mai murdară, cu atât efectul de sângerare va fi mai vizibil.


Sfatul 3
Cum să îngrijești anvelopele și să le protejezi de crăpare?

Anvelopele de pe mașină au și o funcție reprezentativă. Nu există un pasionat de automobile care să nu aibă grijă de caroseria mașinii la fel de mult ca de roți. Pentru toți iubitorii de patru roți, efectul de cauciuc umed este ceva extrem de dorit. Cum să obțineți? Întinzând pentruDetailerul meu autoPansament pentru anvelope preparat care a fost creat pentru îngrijirea și întreținerea anvelopelor. Formula sa specială asigură că cauciucul este rezistent la radiațiile UV, datorită cărora nu se delaminează și nu se crăpă. Efectul anvelopelor ude permanent este un avantaj suplimentar care le îmbunătățește adâncimea de culoare. Cu utilizarea regulată, produsul restabilește elasticitatea cauciucului, motiv pentru care merită să îl utilizați pe toate elementele acoperite cu cauciuc din mașina dumneavoastră.


Linia de produse Moje Auto Detailer oferă o gamă largă de produse cosmetice pentru îngrijirea auto. Formula specială a preparatelor permite îngrijirea și întreținerea profesională a mașinii. Fiecare fan auto face toate eforturile pentru a ajunge la preparate cu eficiență ridicată și efecte de durată. În cosmetica auto este important nu doar efectul vizual, ci și efectul preparatelor asupra structurii suprafețelor curățate. Din grija pentru cea mai înaltă calitate, marca Moje Auto își testează cu scrupulozitate produsele, lansând numai produse cosmetice dovedite și sigure pentru îngrijirea auto de toate tipurile.


Caracteristici:
Produsul este nou


Cod: 19-627


Producator: Moje Auto Detailer
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 18 Apr 2024, 05:03
19
vizualizări