Moje Auto Detailer Pensula Detailing 18mm 63552

20 Lei

Moje Auto Detailer Pensula Detailing 18mm 63552



Descriere:
Proiectat pentru curățarea uscată și umedă a locurilor greu accesibile. Mânerul ergonomic se potrivește bine în mână. Perii de înaltă calitate nu zgârie suprafața. Capacele din plastic protejează împotriva zgârieturilor accidentale. Cinci dimensiuni și lungimi pentru a se potrivi unei varietăți de locuri de muncă.


Avantaje:

Peri de înaltă calitate care nu zgârie suprafața
Mânerul ergonomic asigură o prindere bună,
Capacul din plastic protejează împotriva zgârieturilor,
Până la cinci dimensiuni și lungimi sigure pentru diferite lucrări.


Utilizare
Vei avea nevoie:
My Auto Detailer Pensula Detailing
Posibil un agent de curățare a suprafețelor.


Pasul 1
Alegeți peria potrivită:

De exemplu, pentru curățarea motorului sau a jantelor, merită să ajungeți la cea mai mare perie. Acesta va oferi o suprafață mare de lucru, iar un mâner suficient de lung vă va permite să ajungeți în cele mai îndepărtate colțuri. Cu toate acestea, pentru curățarea precisă a suprafețelor mici, atingeți cea mai mică copie. Capetele rotunde asigură libertatea de lucru, iar un mâner suficient de lung asigură o prindere sigură.


Pasul 2
Utilizați perii pentru curățarea umedă și uscată:

My Auto Detailer poate fi folosit atât pentru curățarea umedă, cât și pentru curățarea uscată. Perii moi corespunzători asigură o curățare fără zgârieturi. În cazul curățării umede, pulverizați mai întâi suprafața de curățat, apoi întindeți preparatul cu o perie. Perii sai sunt rezistenti la substante chimice si nu absorb atat de mult produsul.
Pentru curățarea chimică, folosiți doar o perie ca o mătură. Fara presiune excesiva, cu miscari usoare longitudinale si transversale, matura murdaria si gata!


Pasul 3
Curățați și uscați periile:

După terminarea lucrărilor, fie uscate sau umede, uneltele trebuie curățate. Spălați periile sub jet de apă. Dacă este necesar, clătiți mai întâi într-o soluție de apă cu săpun pentru a scăpa de eventualele reziduuri ale preparatului sau murdărie. Apoi, clătiți bine perii și mânerul și agățați-le să se usuce complet.


Informații suplimentare
Periile sunt un instrument indispensabil în fiecare studio de detaliere. Vor funcționa bine și în garajul de acasă, unde fanii îngrijirii auto vor putea avea mai multă grijă de mașina lor. Periile sunt de diferite dimensiuni, ceea ce garanteaza libertatea de a alege grosimea sau lungimea periei fata de suprafetele curatate. Perii lor delicati și, în același timp, durabili, de înaltă calitate, curăță eficient și fără zgârieturi. Mânerul ergonomic asigură o prindere bună, iar ochiul din mâner vă permite să agățați unealta. Periile sunt foarte confortabile de utilizat și extrem de durabile. Este un produs care va dura mulți ani.


Sfaturi
Sfat 1
Cum să curățați colțurile dificile din mașină?

Mașina este plină de colțuri greu de păstrat curat. Crăpăturile devorează praful, murdăria fină, firimiturile etc., creând murdărie inestetică greu de îndepărtat. Aspirarea singură nu ajută întotdeauna, uneori trebuie doar să intri în acea crăpătură și să o cureți corespunzător. Este bine să ai la îndemână My Auto Detailer un set de perii de detaliere. Lungimile lor diferite vă permit să alegeți peria la adâncimea cavității curățate. Datorită acestui lucru, vei mătura murdăria care persistă în crăpăturile planșei de bord sau ale tapițeriei.


Sfatul 2
Cum să curățați ecranul lcd din mașină?

Modelele de mașini mai noi sunt echipate cu ecrane tactile. Astfel de suprafețe necesită o abordare blândă a curățării. Din păcate, se murdăresc foarte repede, așa că trebuie curățate cu preparate adecvate. Excelează în acest rolMoje Auto LCD cleaner - Atomizor. Agentul îndepărtează eficient praful și petele grase ale degetelor. Preparatul nu lasa dungi pentru ca se usuca rapid. Suprafața rămâne curată și strălucitoare.


Sfatul 3
Cum se reîmprospătează interiorul mașinii?

Mașina ta miroase urât, chiar dacă o ții curată? Acesta este un semn că este timpul să curățați aerul condiționat și orificiile de ventilație! Ajunge laMoje Auto NANO SILVER AER CONDITIONAT - Pregatire pentru curatarea aerului conditionat. Este un preparat cu proprietăți dezinfectante care va ucide toate bacteriile și ciupercile care s-au înmulțit în sistemul de aer condiționat. În plus, merită folositAgent de curățare a aerului Moje Auto. Datorită acestuia, vei elimina orice murdărie care poate favoriza dezvoltarea microorganismelor care provoacă mirosuri neplăcute.


Caracteristici:
Produsul este nou


Cod: 63552


Producator: Moje Auto Detailer
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 03 Iun 2024, 07:02
2
vizualizări