Moje Auto Detailer Perie Curatat Jante Lana Wheel Woolies 19-646

65 Lei

Moje Auto Detailer Perie Curatat Jante Lana Wheel Woolies 19-646



Descriere:
Perie pentru curatarea tuturor tipurilor de jante. Părul este din lână, care este foarte sigură și nu provoacă zgârieturi. În plus, se caracterizează printr-o absorbție mare de apă, datorită căreia va distribui eficient agentul de curățare. Peria nu are elemente metalice sau ascuțite care pot provoca zgârieturi.


Avantaje:
Pentru toate tipurile de jante,
Nu provoacă zgârieturi,
Asigură distribuirea corectă a preparatului,
Nu contine elemente metalice.


Utilizare
Vei avea nevoie:
Moje Auto Detailer Wheel Woolies perie pentru curățarea jantei
Agent de curatare,
Furtun de grădină sau mașină de spălat cu presiune,
Două găleți - una cu soluție de curățare și cealaltă cu apă curată.


Pasul 1
Pregătiți jantele

Înainte de a trece la procesul de curățare a jantelor cu o perie, îndepărtați noroiul de pe ele. Utilizați o mașină de spălat cu presiune sau un furtun de grădină pentru aceasta. Clătiți bine jantele cu apă pentru a îndepărta orice noroi.


Pasul 2
Curățați jantele cu o perie și preparat

Dacă murdăria este grea, pulverizați jantele cu un preparat special, de exemplu Blood Wheel. Apoi, după ce ați așteptat un timp, clătiți-l și treceți la procesul de curățare cu peria. Pentru a face acest lucru, trebuie să scufundați peria în soluția de spălare și apoi să curățați jantele cu ea, apăsând-o ușor. Peria va intra în fiecare crăpătură, datorită căreia vă puteți curăța jantele cu precizie. Nu uitați să-l clătiți în mod regulat într-o găleată cu apă curată.


Pasul 3
Curățați și uscați peria

După finalizarea lucrărilor Moje Auto Detailer, peria Wheel Woolies trebuie clătită bine. Cel mai bun mod de a face acest lucru este să folosiți un furtun de grădină. Cu un curent puternic, veți îndepărta orice particule de nisip care s-ar fi putut pătrunde între peri. După curățare, agățați-l să se usuce complet. Apoi puneți-l într-un recipient pentru a preveni posibila contaminare. Peria astfel pregatita va fi pregatita pentru urmatoarea spalare a jantelor.


Informații suplimentare:
My Auto Detailer Wheel Woolies este o perie universală pentru toate tipurile de jante. Datorită utilizării perilor de lână super moi în procesul de producție, peria asigură o spălare sigură. În plus, perii absorb perfect apa. Astfel, permite o distribuție și mai bună a soluției de spălare în cele mai adânci adâncituri ale jantelor. Peria este un element esențial în procesul de curățare al fiecărei mașini. Folosit atât într-un studio profesional de detaliere, cât și de mulți pasionați de automobile. Este convenabil de utilizat și sigur.


Sfaturi
Sfat 1
Cum să scapi de petele negre de pe jante?

Dacă ai observat pete urâte, negre, pe jante, este semn că este timpul să le cureți bine! Petele sunt rezultatul piliturii de pe plăcuțele de frână care se așează pe jante. Din păcate, aceste pete sunt extrem de încăpățânate de îndepărtat. Prin urmare, va fi necesară o curățare temeinică. Veți avea nevoie de o perie Moje Auto Detailer Wheel Woolies pentru spălarea jantelor și o pregătire bună pentru curățarea jantelor. Aici, nu uitați să vă concentrați pe produse puternice, dar în același timp sigure. Printre cosmeticele brandului Moje Auto veți găsi mai multe propuneri interesante, printre care preparatele Bloody Circle, Neutral și Super Strong.


Sfatul 2
Îngrijirea elementelor din plastic - vedeți cum să le restabiliți strălucirea!

Plasticul expus la soare își pierde rapid strălucirea și se degradează. De aceea, merită să ai grijă de toate elementele din plastic din mașina ta. Vă recomandăm să îl folosiți în interiorMy Auto Dashboard Protectant luciossau pentru un finisaj matMy Auto Cockpit Protectant mat. Pe de altă parte, materialele plastice externe ar trebui protejate prin utilizareMy Auto Blackener pentru plastic și cauciuc. Preparatul va funcționa bine și pentru a proteja elementele cauciucate.


Sfatul 3
Cum să păstrezi strălucirea anvelopelor mai mult decât după spălare?

Te întrebi ce folosește vecinul tău, a cărui mașină arată întotdeauna perfect? Cum reușește să mențină efectul unei anvelope umede pentru o perioadă lungă de timp? Am un răspuns pentru tine! Cu siguranță se aplicăPregatire de intretinere Moje Auto Tire - Black Tire cu efect de anvelopa umeda. Este un produs care nu numai că va reda profunzimea culorii și va oferi anvelopei un efect asemănător spălării. În plus, protejează cauciucul și îl protejează de crăpare. Acest lucru îi prelungește durata de viață.


Caracteristici:
Produsul este nou


Cod: 19-646


Producator: Moje Auto Detailer
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 03 Apr 2024, 05:20
1
vizualizări