Moje Auto Detailer Perie Detailing Diametru 8 Lungime 16MM 19-657

8 Lei

Moje Auto Detailer Perie Detailing Diametru 8 Lungime 16MM 19-657



Descriere:
Peria de detaliere Moje Auto Detailer a fost creată pentru toți cei care se luptă cu curățarea locurilor greu accesibile din vehiculul lor. Unicitatea acestui instrument se manifestă în primul rând prin perii săi de înaltă calitate, ideali pentru curățarea precisă a locurilor precum jantele, nișurile sau panourile ușilor. Nici măcar compartimentul motor, cunoscut pentru murdăria grasă și greu de îndepărtat, nu este o provocare pentru el.


Chiar dacă perii sunt durabili și eficienți, nu înseamnă că sunt duri sau aspri. De fapt, este fabricat din material sintetic selectat care este extrem de rezistent la diferite tipuri de substanțe chimice. Datorită acestui fapt, îl putem folosi în siguranță cu agenți de curățare mai puternici, fără a ne îngrijora de deteriorarea sau uzura acestuia.


Având grijă de fiecare detaliu, peria de detaliere este echipată cu un capac din plastic care minimizează riscul de zgâriere accidentală a suprafeței din jurul zonei curățate. Datorită acestui lucru, putem fi siguri că în timpul lucrului nu vom provoca pete sau zgârieturi nedorite.


Ceea ce distinge această perie de detaliere de altele este mânerul său bine gândit și ergonomic. Forma sa a fost concepută pentru a se adapta perfect formei mâinii utilizatorului, asigurând confort chiar și în timpul lucrărilor de curățare pe termen lung. Acest lucru garantează nu numai confort, ci și precizie în funcționare.


Peria de detaliere Moje Auto Detailer este o perie extrem de versatila, insa nu este recomandata pentru lucrul cu suprafete foarte delicate, precum elementele de finisare negru pian. Folosirea unei perii vă va permite să vă bucurați de aspectul impecabil al fiecărui element curățat pentru o perioadă lungă de timp.


Avantaje:

Peri foarte delicati.
Proiectat pentru curățarea celor mai delicate suprafețe (de exemplu, negru de pian, ecrane LCD etc.).
Potrivit pentru utilizare umedă și uscată.
Este potrivit pentru curățarea suprafețelor delicate atât în ​​interior, cât și în exterior.


Caracteristici:
Produsul este nou


Cod: 19-657


Producator: Moje Auto Detailer
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 20 Apr 2024, 05:04
1
vizualizări