Moje Auto Detailer Perie Detailing Ultra Soft 19-649

40 Lei

Moje Auto Detailer Perie Detailing Ultra Soft 19-649



Descriere:
O perie de detaliere concepută pentru curățarea celor mai solicitante suprafețe din interiorul și exteriorul mașinii. Fabricat din peri sintetici foarte delicati. Proiectat pentru curățarea suprafețelor interne susceptibile la zgârieturi, cum ar fi ecranele LCD, materialele plastice delicate (de exemplu, negru de pian). Pentru lucru uscat și umed.


Avantaje

Păr foarte delicat,
Proiectat pentru curățarea celor mai delicate suprafețe (de exemplu, negru de pian, ecrane LCD etc.),
Potrivit pentru lucru umed și uscat
Funcționează bine pentru curățarea suprafețelor delicate din interior și exterior.


Utilizare
Vei avea nevoie:
Peria de detaliere My Auto Detailer Ultra Soft
Agent de curățare, de ex.My Auto Detailer APC All Purpose Cleaner.


Pasul 1
Pulverizați suprafața de curățat cu agent de curățare:

Pregătiți o soluție din preparatul pe bază de APC, turnați-o într-o sticlă cu atomizor și pulverizați-o pe un fragment din suprafața de curățat. De asemenea, puteți utiliza un alt tip de agent de curățare, adaptat tipului de suprafață și murdăriei acesteia.


Pasul 2
Întindeți agentul cu o perie:

Folosind pensula de detaliere Moje Auto Detailer Ultra Soft, întindeți preparatul pe suprafața curățată. Efectuați mișcări longitudinale și laterale fără presiune excesivă. Curățând cu o perie, vei conduce agentul în cele mai dificile colțuri.


Pasul 3
Utilizați peria la curățarea chimică:

Peria de detaliere My Auto Detailer Ultra Soft poate fi folosită și pentru curățarea uscată. Va fi perfect pentru acele locuri care nu pot fi umede. Folosește-l doar ca mătură, curățând o suprafață delicată fără presiune excesivă. Efectuați întotdeauna mișcări longitudinale și transversale. Perii extrem de delicati combinați cu o îngrijire blândă adecvată vor oferi un efect spectaculos.


Informații suplimentare:
Peria de detaliere My Auto Detailer Ultra Soft este un produs obligatoriu în orice studio profesional de detaliere. De asemenea, va funcționa în garajul unui adevărat fan auto care are grijă în mod conștient de mașina lui. O astfel de perie este extrem de delicata, motiv pentru care este potrivita pentru curatarea celor mai solicitante suprafete. Îl puteți folosi pentru a curăța ecranele LCD, elementele negre de pian sau alte materiale susceptibile la zgârieturi. A fost realizat din peri sintetici foarte delicati care nu absorb atat de mult produsul. Datorită acestui lucru, este foarte convenabil de utilizat și oferă performanțe ridicate. În ciuda delicateții sale, produsul este durabil și rezistent la efectele preparatelor. Cu o îngrijire adecvată, oferă mulți ani de satisfacție. Așa că nu uitați să spălați și să uscați peria după fiecare utilizare.


Sfaturi
Sfat 1
Cum să îngrijești suprafețele negre de pian?

Multe mașini au un finisaj pe spate de pian atât în ​​interior, cât și în exterior. Este genul de plastic strălucitor care strigă „Uită-te la mine, dar nu mă atinge!”. Ei bine, există mult adevăr în această afirmație. Aceste materiale plastice arată fenomenal, dar, din păcate, sunt foarte susceptibile la zgârieturi. Drept urmare, își pierd eficacitatea. Așa că e bine să știi să ai grijă de astfel de suprafețe, ajungând la unelte super-blande și la preparate de curățat. Pentru curățarea acestui tip de suprafață, chiar și microfibra poate fi prea drastică. O mai bună atingere pentru peria de detaliere Moje Auto Detailer Ultra Soft, care în combinație cu un preparat delicat de curățare va asigura curățenie și strălucire. Iar atunci când apar zgârieturi inestetice pe ele, merită să le lustruiți într-un studio de detaliere profesional.


Sfatul 2
Cum să îngrijești farurile?

În timpul curățeniei de rutină, uităm adesea să curățăm temeinic farurile. Cu toate acestea, merită să le ștergeți cu preparate dedicate, deoarece protejează împotriva depunerii straturilor de murdărie. Adesea, murdăria nu este vizibilă cu ochiul liber. Totuși, după curățare, observăm cu câtă murdărie a trebuit să ne confruntăm. Va fi util în îndepărtarea murdărieiMy Auto Foam pentru spalarea geamurilorcare nu curge de pe suprafete verticale. Pulverizați-l pe faruri, iar după 20 de secunde, ștergeți-l cu o cârpă. Își vor recăpăta strălucirea și puritatea!


Sfatul 3
Cum să îndepărtezi petele de insecte încăpățânate?

Călătoriile de vară sunt o perioadă plăcută pentru fiecare șofer. Din păcate, este mai puțin plăcut să spălăm mașina după aceea, pe care vom găsi o mulțime de insecte uscate. Îndepărtarea lor cu spălarea tradițională poate fi dificilă. De aceea, merită să ajungeți la o armă de încredere, ceea ce esteMoje Auto Pregatire pentru indepartarea insectelor INSECTE. Este un produs care va îndepărta eficient murdăria de pe caroseria mașinii, geamuri și oglinzi. Funcționează rapid și este sigur pentru suprafețele curățate!


Caracteristici:
Produsul este nou


Cod: 19-649


Producator: Moje Auto Detailer
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 20 Apr 2024, 05:04
3
vizualizări