Moje Auto Detailer Pro Perie Curatat Jante 19-634

45 Lei

Moje Auto Detailer Pro Perie Curatat Jante 19-634



Descriere:
Peria este concepută pentru toate tipurile de jante. Îl puteți îndoi liber pentru a curăța întreaga suprafață a jantei. Lungimea sa vă va permite să ajungeți în spatele jantei. Perii delicati din nailon sunt rezistenți la agenți de curățare puternici pentru jante și, de asemenea, nu provoacă zgârieturi. Peria indeparteaza eficient murdaria. Un mâner durabil cu un capac de cauciuc va proteja janta și mâna de zgârieturi.


Avantaje:
Flexibil și confortabil de utilizat,
Sigur pentru toate tipurile de jante,
lungimea potrivita,
Conține peri de nailon durabili, care nu zgârie
Mâner rezistent, cauciucat.


Utilizare:
De ce ai nevoie?
Peria My Auto Detailer PRO pentru spălarea jantelor ,
Curățător de roți, de ex.My Auto Detailer Bloody Circle Deironizer– pentru murdărie grea,
Pregătirea pentru spălareMy Auto Detailer Spumă activă neutră.
apă,
Pulverizator pentru prepararea spumei,


Pasul 1
Pregătiți jantele pentru curățare:

Înainte de a trece la curățarea principală cu My Auto Detailer Brush PRO pentru spălarea jantelor , trebuie să îndepărtați noroiul de pe roți. Pentru a face acest lucru, spălați roțile și jantele cu apă sub un jet puternic. Puteți folosi o mașină de spălat cu presiune pentru a îndepărta murdăria grea sau un furtun de grădină. După ce roțile și jantele sunt clătite, puteți trece la pasul următor.


Pasul 2
În cazul murdăriei foarte puternice, pulverizați janta cu preparatul blood circle:

Curățarea jantelor nu este un proces ușor. Murdăria care se depune pe ea nu este doar murdărie de pe drum, cum ar fi noroiul. Este în primul rând un depozit de praf de frână, care este una dintre cele mai încăpățânate murdărie. Prin urmare, merită să utilizați un preparat special care reacționează imediat cu murdăria, eliminând-o eficient. Pulverizați-l pe toate jantele și așteptați aproximativ 1,5 minute. Apoi clătiți janta cu apă.


Pasul 3
În caz de murdărie minoră, acoperiți janta cu spumă activă:

Dacă jantele sunt curățate în mod regulat și nu prezintă murdărie puternică, puteți folosi detergentul Active Foam. Pregătiți soluția conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Pentru pulverizare, puteți folosi un pistol special de spumă sau un pulverizator obișnuit. Pulverizați întreaga jantă cu soluția gata preparată. Preparatul trebuie să facă spumă puternică. Spuma ar trebui să acopere întreaga jantă, injectând-o și în colțuri. Acum este timpul să folosiți peria.


Pasul 4
Frecați jantele cu o perie:

Aplicați cu generozitate detergentul pe Rim Brush Pro , apoi continuați cu curățarea jantelor. Pe măsură ce îl glisați înăuntru și în afară, periați fiecare adâncitură, îndepărtând bine orice murdărie. Datorită construcției flexibile, peria va renunța cu ușurință și se va îndoi pentru a ajunge în cele mai dificile colțuri. Pentru a crește efectul, îl puteți roti ușor în jurul propriei ax. Pătrundeți bine fiecare crăpătură, apoi clătiți peria sub jet de apă. Repetați procesul până când murdăria este complet îndepărtată.


Pasul 5
Curățați și uscați peria:

După curățare, peria trebuie curățată temeinic de reziduurile preparatului și uscată. În acest scop, este suficient să-l clătiți bine sub jet de apă, de preferință cu un sprinkler conectat. Datorită acestuia, reziduurile de spumă și detergent vor fi clătite rapid. Peria curățată în acest mod ar trebui să fie pre-uscata prin scuturarea excesului de apă. Ținând peria ferm de mâner, facem câteva mișcări foarte energice în sus și în jos. Excesul de apă va fi scuturat, iar restul de umezeală se va evapora după ce agățați peria de cuier.


Informații suplimentare
Peria este concepută pentru toate tipurile de jante. Îl puteți îndoi liber pentru a curăța întreaga suprafață a jantei. Designul flexibil garantează libertatea de utilizare. Datorită acestui avantaj, peria câștigă un avantaj față de alte produse de acest tip. Lungimea sa vă va permite să ajungeți în spatele jantei. Acest lucru se traduce și prin eficiența muncii și confort considerabil în curățarea profesională a jantelor.


În detalii, precizia și delicatețea sunt extrem de importante. De aceea, Moje Auto Detailer Brush PRO pentru spălarea jantelor a fost dezvoltat astfel încât să fie un produs de utilizare universală. Perii delicati din nailon sunt rezistenți la agenți de curățare puternici pentru jante și, de asemenea, nu provoacă zgârieturi. Datorită acestui lucru, poate fi folosit cu succes pe toate tipurile de jante. În ciuda delicateții sale, peria îndepărtează eficient murdăria. Un avantaj suplimentar este mânerul durabil cu un capac de cauciuc care vă va proteja janta și mâna de zgârieturi. Firul de la capatul periei precum si de la maner este acoperit si cu un capac special din silicon. Acest aspect mic vă permite să protejați suplimentar jantele împotriva zgârieturilor.


Curățarea jantelor este dezastrul multor șoferi. Murdăria care se formează pe ele este extrem de greu de îndepărtat. Pentru ca curățarea să fie rapidă și plăcută, este necesar să folosiți preparatele și instrumentele potrivite. Moje Auto Detailer Brush PRO pentru spălarea jantelor este un produs pentru uz profesional în detalierea auto. Designul său special permite curățarea precisă chiar și a celor mai mari murdărie. Datorită designului flexibil, peria poate fi îndoită liber, ceea ce facilitează foarte mult munca. Această caracteristică vă permite să ajungeți în fiecare colț și colț. Lungimea sa adecvată vă permite să curățați chiar și partea din spate a jantei. A fost realizat din peri flexibili, care, în ciuda delicateții lor, sunt foarte eficiente în îndepărtarea murdăriei. Indiferent dacă te ocupi de detalii profesional sau îl tratezi ca hobby-ul tău,


Merita citit: De neînlocuit în peria de curățare auto pentru jante și capace și o pâlnie 2 în 1


Sfaturi:
Sfat 1
Cum să îngrijești corect jantele? Trebuie să-ți amintești asta!

Curățarea, îngrijirea și întreținerea jantelor necesită utilizarea agenților specializați. Aceste preparate ar trebui să aibă proprietăți puternice de curățare, dar în același timp să fie blânde. Folosirea necorespunzătoare a preparatelor sau instrumentelor pentru curățarea jantelor le poate distruge. Prin urmare, atunci când alegeți o perie de curățare, merită să le alegeți pe cele cu peri delicati, de nailon, care nu vor zgâria jantele de aluminiu.  My Auto Detailer Brush PRO pentru spălarea jantelor este un produs sigur și, prin urmare, atât de dorit de mulți detalieri auto. Perii prea tari din perie pot zgâria stratul anticoroziv al jantelor de aluminiu. Prin urmare, ar trebui să fiți atenți atât la preparatul pe care îl folosim (gradul de agresivitate), cât și la instrumentele pe care le folosim (sunt suficient de delicate).


Sfatul 2
Cum să pregătești jantele pentru sezon?

Schimbarea anvelopelor la vara sau iarna este un moment excelent pentru a va pregati jantele pentru sezonul viitor. Funcționarea corectă se referă în primul rând la curățarea și conservarea jantelor. Cea mai mare problemă a murdăriei de pe roți este gudronul și praful de frână. Cel mai bine este să utilizați pentru acest tip de murdărieMy Auto Detailer Bloody Circle Deironizer, care creează un efect de cerc sângeros. Acest agent curăță eficient jantele chiar și de cele mai dure murdărie și este foarte ușor de utilizat. După curățarea murdăriei, merită să efectuați lutul, care va fi punctul de pe „i” în curățare. Apoi uscați bine întreaga roată. După curățarea jantei, aceasta trebuie păstrată. În acest scop, merită să efectuați epilarea cu ceară și lustruirea, care va curea un strat protector pe jante. Jantele astfel pregătite vor fi pe deplin pregătite pentru noul sezon!


Sfatul 3
Dar cauciucuri? Vezi cum să le pregătești pentru sezon!

Odata ce te-ai ocupat de jante, merita sa ai grija si de anvelope. Pregătirea lor pentru sezon nu va fi deloc complicată. Cel mai bine este să-l folosiți pe anvelopele bine curățateÎmbrăcămintea pentru anvelope de la Detailerul meu auto. Este un produs care lasa mult timp efectul unei anvelope umede. Pe lângă efectul vizual, are și multe caracteristici care păstrează elementele cauciucate. Anvelopele devin mai rezistente la razele soarelui, nu crapă, deoarece cauciucul nu își pierde proprietățile naturale. Anvelopele astfel conservate vor rezista mult mai bine la exploatare si isi vor pastra durabilitatea mai mult timp.


Conducerea unei mașini bine întreținute nu este doar prestigiu. Este, înainte de toate, o garanție a siguranței. Curățată și îngrijită în mod regulat, mașina este supusă unei verificări constante. Dând mașina dvs. unui studio de detaliere, o predați pentru o revizuire specifică a stării sale. Prin urmare, ar trebui să utilizați astfel de tratamente în mod regulat, deoarece acestea vă vor permite să observați orice defecte suficient de devreme. Acest lucru, la rândul său, se va traduce într-un răspuns mai rapid și de multe ori ne va scuti de costurile mari legate de înlocuirea sau repararea pieselor. Mai ales în cazul unui risc crescut de coroziune, la care unele mărci sunt extrem de sensibile, merită să folosiți tratamente de conservare.


Caracteristici:
Produsul este nou


Cod: 19-634


Producator: Moje Auto Detailer
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 18 Apr 2024, 05:03
3
vizualizări