Moje Auto Gel De Curatare Magic Pentru Bord Portocaliu 19-661

12 Lei

Moje Auto Gel De Curatare Magic Pentru Bord Portocaliu 19-661



Descriere:
Gelul magic de curățare a mașinilor te va face să uiți de murdăria din locurile greu accesibile. Magic Gel este o masă de curățare inovatoare și flexibilă, concepută pentru curățarea precisă și temeinică a celor mai solicitante suprafețe. Datorită consistenței sale unice, pătrunde perfect în fiecare colț și colț, îndepărtând eficient murdăria, praful și alte impurități.
Produsul are o utilizare versatilă, ideal pentru curățarea planșelor de bord ale mașinilor, suporturilor pentru pahare, precum și a echipamentelor electronice precum tastaturi, telefoane, computere, șoareci și console.
Formula blândă a produsului face gelul magic de curățare sigur chiar și pentru cele mai sensibile articole. Nu riscați să deteriorați sau să lăsați zgârieturi.
Mai mult, Magic Cleansing Gel nu numai că curăță eficient, ci și asigură că mâinile tale rămân curate în timpul utilizării. Nu trebuie să vă faceți griji pentru murdărie sau urme de grasime.
Un mare avantaj al Magic Cleaning Gel este că poate fi folosit de mai multe ori. După utilizare, spălați-l cu apă, strângeți-l ușor și uscați-l pentru a putea fi folosit din nou. Datorită acestui lucru, îți pasă nu numai de curățenie, ci și de mediu.
Gelul de curățare nu lasă urme sau depuneri nedorite, astfel încât suprafețele cu care curățați vor fi strălucitor de curate.
Magic Cleaning Gel pentru curățarea mașinii, a tastaturii și a echipamentelor electronice este o soluție inovatoare care va aduce o revoluție în ordinea de acasă și de la birou și va face curățarea de zi cu zi simplă și plăcută!


Avantaje:
Pentru curățarea mașinii, a tastaturii, a electronicelor
Reutilizabil
Ajunge în locuri greu accesibile
Sigur pentru articole delicate


Caracteristici:
Produsul este nou


Cod: 19-661


Producator: Moje Auto Virage
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 29 Sep 2024, 06:56
1
vizualizări