Moje Auto Set Solutie Dezghetat Parbrizul Extra Puternica -60°C 650ML + Racleta 25-Z17

18 Lei

Moje Auto Set Solutie Dezghetat Parbrizul Extra Puternica -60°C 650ML + Racleta 25-Z17


Descriere:
Atomizorul de dezghețare Moje Car Window vă permite să îndepărtați rapid gheața și zăpada de pe geamurile exterioare ale mașinii. Utilizarea unei sticle ergonomice cu un atomizor convenabil face ca produsul să fie ușor și ușor de utilizat. Acoperă suprafața de sticlă uniform și complet, îndepărtând rapid și eficient zăpada înghețată. Poate face față cu ușurință cristalelor de gheață și straturilor de gheață. Puteți vedea efectele utilizării produsului după doar 5 secunde. Preparatul este sigur pentru vopsea și ștergătoarele de parbriz.


Avantaje:
Extra puternic
Efect după 5 secunde
Sigur pentru vopsea, garnituri si lame de stergator


Cum se utilizează
Vei avea nevoie:
Atomizor pentru dezghețarea geamului meu mașinii


Pasul 1
Agitați sticla

Înainte de utilizare, amestecați bine ingredientele produsului. Pentru a face acest lucru, trebuie să agitați puternic sticla. Doar câteva mișcări sunt suficiente pentru ca preparatul să obțină consistența corespunzătoare și să asigure o acțiune optimă.


Pasul 2
Deblocați atomizorul

Rotiți vârful atomizorului la funcția care vă permite să utilizați produsul. Această protecție ajută la protejarea împotriva pulverizării necontrolate a preparatului.


Pasul 3
Pulverizați paharul

Răspândiți preparatul uniform și generos prin pulverizarea geamului exterior al mașinii. Cantitatea de preparat trebuie ajustată la grosimea stratului de zăpadă.


Pasul 4
Așteptați 5 secunde

Atomizorul meu de dezghețare pentru geamurile mașinii funcționează după aproximativ 5 secunde. Când preparatul intră în contact cu gheața, stratul se topește imediat.


Pasul 5
Îndepărtați zăpada topită

Stratul de acoperire va începe să se topească și trebuie îndepărtat de pe sticlă folosind o racletă sau stergator. După utilizarea produsului, sticla va fi curată și strălucitoare.


Caracteristici:
Produsul este nou


Cod: 25-Z17


Producator: Moje Auto
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 27 Sep 2024, 05:04
5
vizualizări