Perie Spalat Auto Cu Cuplare Rapidă Pentru Un Furtun Moje Auto Virage 97-001

20 Lei

Perie Spalat Auto Cu Cuplare Rapidă Pentru Un Furtun Moje Auto Virage 97-001


Descriere:
Moje Auto Virage Peria de spălat cu cuplare rapidă a furtunului are 33 cm lungime. Datorită dimensiunilor sale, este la îndemână și convenabil de utilizat. Era făcut din peri naturali, peri de animale. Ca rezultat, îndepărtează eficient murdăria persistentă de pe suprafața vehiculului într-un mod foarte blând pentru caroseria mașinii. Nu lasa zgarieturi inestetice. Are si o alta intrebuintare. La capatul manerului se afla un generator pe care il puteti folosi pentru a usa plantele din gradina. Datorită acesteia, veți oferi celor patru roți un duș solid.lor roților. De ce? Pentru că se poate descurca chiar și pe cele care sunt puternic securizate! De asemenea, nu uitați să respectați toate măsurile de siguranță atunci când înlocuiți roata.


Mod de utilizare:
Vei avea nevoie:
Moje Auto Virage Perie de spălat cu cuplare rapidă pentru un furtun 
Furtun de grădină,

Găleată cu soluție de spălare.


Pasul 1
Cum se utilizează produsul?

Moje Auto Virage Peria de spălat cu un cuplaj de furtun cu eliberare rapidă este un produs ușor de utilizat. Doar conectați-l la furtunul de grădină cu cuplarea rapidă. Apoi porniți apa și începeți să spălați. Peria este perfectă pentru prespălare, în care vei îndepărta toate depunerile majore de murdărie și noroi. Apa care se scurge va spăla caroseria mașinii cu murdărie pentru a putea proceda la spălarea temeinică. De asemenea, puteți folosi peria solo, înmuiând-o într-o găleată cu soluție și spălând mașina ca întotdeauna. În plus, generatorul atașat în mâner vă va permite să clătiți bine corpul detergentului.


Pasul 2
Cum se curăță peria?

Curățarea periei este, de asemenea, foarte simplă. Doar conectați-l la un furtun de grădină și porniți un jet de apă. Apoi, frecând perii de mai multe ori, clătiți bine lichidul de spălat rămas și murdăria de pe acesta. După clătirea inițială, desprindeți peria de furtun și clătiți-o bine sub jet de apă. La final, atârnă peria să se usuce.


Pasul 3
Cum se depozitează produsul?

Moje Auto Virage Peria de spălat cu un cuplaj de furtun cu eliberare rapidă este echipată cu un ochi pentru agățarea produsului. După utilizare și curățare, peria este pur și simplu atârnată de cârlig, folosind ochiul amplasat chiar în partea superioară. Depozitarea periei într-o poziție agățată este cel mai sigur mod de a o depozita. Nu trebuie ținut întins sau aplicat cu obiecte grele. Acest lucru poate deforma perii iremediabil.


Informații suplimentare:
Pentru spălarea mașinii pot fi folosite diverse accesorii, în funcție de preferințele individuale. Din ce în ce mai mulți oameni optează pentru pensule. Sunteți susținător al acestei soluții, dar vă este teamă că perii prea tari ar putea deteriora caroseria vehiculului dumneavoastră? Mizați pe Moje Auto Virage O perie de spălat cu o cuplare rapidă pentru un furtuncu peri moi. Este blând cu vopsea și, în același timp, fără milă cu murdărie. Pe suprafața mașinii apar diverse tipuri de murdărie. Cele mici pot fi îndepărtate cu succes folosind apă caldă și o cârpă moale. Cu cât cele mai dificile prezintă mai multă rezistență, este greu să scapi de ele în moduri simple. Noroi uscat, pete de ploaie, sare de stradă și nisip - folosiți o perie cu peri moi pentru a le îndepărta. Cel din oferta noastra este dotat suplimentar cu un gadget practic - un conector rapid pentru un furtun de gradina.


Caracteristici:
Produsul este nou


Cod: 97-001


Producator: Moje Auto Virage
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 24 Apr 2024, 05:09
13
vizualizări