Poorboy's World Bold N Bright Solutie Dressing Anvelope 946ML PB-BNB-32

160 Lei

Poorboy's World Bold N Bright Solutie Dressing Anvelope 946ML PB-BNB-32



Descriere:
Poorboy's World Bold N Bright este un pansament pentru anvelope pe bază de apă, care nu conține distilați de petrol și va ajuta de fapt la condiționarea anvelopei și la protejarea de razele nocive ale soarelui cu blocanți UVA și UVB. O îmbrăcăminte pe bază de apă pentru anvelope este o necesitate dacă doriți să vă păstrați anvelopele în cea mai bună stare posibilă. De fapt, majoritatea producătorilor îți vor anula garanția dacă pe anvelopa ta sunt folosite pansamente care conțin distilați de petrol! Motivul pentru aceasta este că se pot infiltra în anvelopă și pot sparge cauciucul, provocând posibil o explozie. 
Bold n Bright este special conceput pentru a se usuca la atingere, a fi folosit la soare sau la umbra si este o formula NO SLING.


Există mai multe moduri de a aplica Bold n Bright:
Aplicare prin pulverizare  - pur și simplu curățați anvelopa, vă recomandăm Poorboy's World APC și pulverizați Bold n Bright pe anvelopă până când este complet acoperită. Lăsați să se usuce timp de 15 - 20 de minute înainte de a conduce pentru a preveni slingurile. Utilizați această metodă de aplicare pentru cel mai mare luciu, lustruiți ușor cu un prosop de bumbac dacă doriți un luciu scăzut.
Aplicarea tamponului aplicator  - Pulverizați sau turnați Bold n Bright pe tamponul de aplicare și aplicați pansament pe anvelopă într-un strat uniform. Lăsați să se usuce pentru a preveni praștia.
Aplicare cu pensula  - Pentru utilizare pe anvelopele agresive cu flancuri, cum ar fi anvelopele de teren noroiat de teren. Turnați Bold n Bright într-un recipient mic. Înmuiați pensula într-un recipient și pur și simplu „vopsiți” anvelopele cu Bold n Bright, asigurându-vă că va pătrunde în fiecare colț și colț. Această metodă de aplicare vă va oferi o strălucire ridicată și fără sling.
Aplicare de spălare fără apă  - Pulverizați Bold n Bright pe anvelopă și frecați cu o perie cu peri rigidi pentru a curăța anvelopa, ștergeți reziduurile cu un prosop de bumbac. Reaplicați Bold n Bright printr-o metodă enumerată mai sus dacă se dorește un luciu ridicat. Dacă se dorește un luciu scăzut, nu se reaplica.

Bold n Bright poate fi diluat pentru a fi utilizat ca tren de rulare, cadru sau pansament pentru motor.


Caracteristici:
Cantitate: 946 ml


Cod: PB-BNB-32


Producator: Poorboy's World
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 11 Mai 2024, 07:09
2
vizualizări