RR Customs Bad Boys Ceramic Wax Tutti Frutti Pro Ceara Solida Auto 100ML BB6142

90 Lei
Nou, Cu factură, Cu garanție

RR Customs Bad Boys Ceramic Wax Tutti Frutti Pro Ceara Solida Auto 100ML BB6142



Descriere:
RRCustoms BadBoys Ceramic Wax PRO
Am dori să introducem un produs numit Ceramic Wax, deoarece conține aproximativ 30% ingrediente ceramice. (Nu uitați, acest lucru nu înseamnă că ceara are durabilitatea acoperirilor ceramice!) Când cream produsul, ne-am concentrat să vă oferim plăcerea aplicării. Ceara este foarte usor de aplicat. Datorită formulei noastre inovatoare, vă puteți permite să aplicați un strat mai gros fără să vă temeți de dificultăți de lipire. O altă comoditate este posibilitatea de a lucra ușor și plăcut, fără teama de a usca produsul la suprafață (puteți lăsa săritul cerii până a doua zi). Pentru a vă face munca cu adevărat plăcută, ceara are un parfum fantastic. Ceara Ceramica este potrivita pentru stratificare, ceea ce inseamna ca la 24 de ore de la aplicarea primului strat putem aplica altul sau mai multe. O caracteristică suplimentară a ceară ceramică este aplicarea fără probleme la diferite temperaturi. Dacă caracteristicile pe care le-am enumerat sunt importante pentru dvs., vă veți bucura de utilizarea Ceramică Ceramică. După aplicarea și lipirea ceară, veți obține o bună protecție a vopselei, un efect hidrofob fantastic, umplerea cu micro-zgârieturi și un derapaj pentru spălarea ușoară a vehiculului. Profunzimea culorii pe care Ceramic Wax o va lăsa pe lac te va impresiona. Durabilitatea produsului depinde în mare măsură de pregătirea suprafeței, de intensitatea utilizării și de metoda de spălare a mașinii. Am demonstrat prin teste că o suprafață bine pregătită își prelungește viața de zeci de ori. In cazul unui preparat profesional de vopsea (decontaminare completa + corectare) si aplicarea a doua straturi, iti permite sa te bucuri de protectia vopselei luni de zile. Cu toate acestea, aplicat într-un mod standard (lac bine spălat, degresat) - durabilitate până la câteva luni.


Cum se prepară lacul?:
Așa cum am scris mai sus, viața cerii, dar și calitatea funcționării acesteia depind, printre altele, de prepararea lacului. Dacă doriți ca produsul să funcționeze corect, merită să pregătiți bine suprafața:
Spălare, decontaminare (îndepărtarea gudronului, a particulelor metalice etc.)
Corectarea vopselei dacă este necesar.
Ați pregătit mașina pentru a putea trece la epilare cu ceară. Asigurați-vă că lacul este perfect sterilizat, folosind Pre Wax Cleaner. Timpul nu este o problemă cu Ceramic Wax. Puteți aplica în siguranță partea cu parte a ceară, fără teama de a se usca pe lac. Pentru aplicarea cu ceară, vă recomandăm aplicatoarele din seria ERGO, care sunt realizate dintr-o spumă moale, care nu zgârie. De asemenea, trebuie să ne amintim să folosim mănuși de protecție, deoarece solvenții conținuti în ceară pot irita pielea. Aplicați ceara uscată, puteți umezi ușor aplicatorul dacă este necesar. Pentru a face lucrul cu ceara plăcută și pentru ca aplicatorul să alunece bine pe lac, merită să aplicați mai multă ceară pe aplicator la început, frecând-o bine într-o spumă. De asemenea, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la aplicarea excesului de ceară. Nu va afecta semnificativ lustruirea sa ulterioară (nu va face decât să prelungească timpul de lucru) Aplicam ceara cu mișcări circulare și transversale pentru a ne asigura că acoperă bine caroseria mașinii. Epilarea cu ceară a unei mașini necesită în medie 1 până la 2 ore de muncă. După acest timp, putem începe lustruirea, folosind microfibre delicate (avem nevoie de max 2-3 fibre). Lustruirea cu ceară se poate face și la câteva - câteva ore după aplicare și se aplică imediat următorul strat. După aplicarea ceară, protejați vehiculul împotriva ploii (apă) timp de aproximativ 24 de ore. Pentru a vă bucura mai mult de efectul hidrofob, merită să urmați regulile de spălare în siguranță. Nu uitați să vă spălați mașina manual, folosind metoda cu două găleți, folosind substanțe chimice cu pH neutru. Dacă efectul hidrofob dispare, vă recomandăm să aplicați QD-ul nostru, care va spori acest efect. Depozitați recipientul bine închis într-un loc răcoros. Dacă apare iritația sau erupția cutanată: Solicitați asistență medicală. Vă mulțumim că ați ales produsul nostru. Sperăm să vă bucurați să lucrați cu el.


Caracteristici:
Produsul este nou
Aroma: Tutti Frutti


Cod: BB6142


Producator: RR Customs Bad Boys

Actualizat la:
20 Oct 2024, 06:57
Raportează
Actualizat la:
20 Oct 2024, 06:57
Raportează