RR Customs Bad Boys Professional Wheel Cleaner Acid Solutie Profesionala Curatat Jante 5L BB6506PRO

93 Lei
Nou, Cu factură, Cu garanție

RR Customs Bad Boys Professional Wheel Cleaner Acid Solutie Profesionala Curatat Jante 5L BB6506PRO



Descriere:
Acid concentrat rapid și ușor de utilizat, conceput pentru a îndepărta cea mai încăpățânată murdărie de pe suprafața jantelor. Dizolvă eficient multe luni de depuneri de praf din plăcuțele de frână, rugina și depozitele minerale acumulate. Produsul este destinat uzului profesional.


Mod de utilizare:
Înainte de utilizare, asigurați-vă că janta este rece la atingere și că zona de lucru este lipsită de lumina soarelui și rafale de vânt, Pregătiți o soluție în concentrația adecvată pentru impuritățile acumulate, (utilizați cu apă rece), Îndepărtați murdăria liberă cu " Bad Boys Trafic Film Remover" și clătiți bine volanul cu apă sub presiune, Aplicați preparatul pe o jantă umedă folosind pulverizatorul din dotare, Lăsați soluția pe suprafața jantei timp de câteva minute, evitând uscarea acesteia, Efectuați preparatul cu o perie la suprafata si in locurile greu accesibile ale jantei, nu se lasa sa se usuce, Clatiti roata cu apa sub presiune si spalati-o bine cu "Bad Boys Alkaline Shampoo" pentru a elimina si neutraliza resturile de preparatul, Clătiți bine roțile cu un aparat de curățat cu înaltă presiune și uscați suprafața, Repetați ultimii cinci pași dacă este necesar.


Soluții acide recomandate:
Diluție 1:1 până la 1:4, pentru contaminare dificil de îndepărtat, Diluție 1:10, pentru contaminare ușoară.


Recomandări:
Înainte de utilizare, testați întotdeauna efectul preparatului într-un loc mai puțin vizibil, Folosiți numai pe o suprafață umedă anterior, Spălați-vă întotdeauna jantele pe rând, Turnați întotdeauna acid în apă când pregătiți soluția, Folosiți numai la rece apă pentru diluare, A se păstra într-un recipient bine închis, într-un loc uscat și răcoros, pentru a evita înghețul și supraîncălzirea, Clătiți pulverizatorul după fiecare utilizare în apă, Protejați-vă de lumina directă a soarelui, Folosiți întotdeauna îmbrăcăminte de protecție adecvată.


Atentie:
Nu folositi pe jante mate, cromate, lustruite, anodizate etc., Nu permiteti uscarea pe suprafata curatata, Nu folositi produsul pe o suprafata fierbinte, Nu folositi concentrat, Nu permiteti contactul cu sticla.


Caracteristici:
Produsul este nou


Cod: BB6506PRO


Producator: RR Customs Bad Boys
Actualizat la:
19 Oct 2024, 06:56
Raportează
Actualizat la:
19 Oct 2024, 06:56
Raportează