RR Customs Bad Boys Rubber & Plastic Exterior Dressing Solutie Intretinere Plastic / Cauciuc Auto 500ML bb7005

68 Lei
Nou, Cu factură, Cu garanție

RR Customs Bad Boys Rubber & Plastic Exterior Dressing Solutie Intretinere Plastic / Cauciuc Auto 500ML bb7005



Descriere:
Un produs pentru împrospătarea și conservarea elementelor din plastic și cauciuc extern. Datorită formulei sale foarte dense, este ideală pentru revitalizarea materialelor plastice exterioare decolorate excepțional și pentru întreținerea regulată a garniturilor de cauciuc, care împiedică lipirea ușilor iarna. Pe lângă proprietățile de mascare și întunecare foarte bune, produsul oferă și un efect hidrofob care durează mai multe spălări.


Utilizarea produsului:
Curățați suprafața folosind BadBoys Plastic Cleaner sau BadBoys Tire & Rubber Cleaner (în funcție de suprafața pe care o curățați). Aplicați o cantitate mică de produs pe un aplicator cu burete și întindeți un strat uniform. După câteva minute, îndepărtați excesul de pansament folosind un prosop din microfibră. Dacă este necesar, repetați procesul.


Recomandări: 
A nu se folosi pe materiale plastice interioare! Durabilitatea produsului depinde în mare măsură de pregătirea corectă a suprafeței din plastic/cauciuc. A se pastra intr-un loc uscat si racoros la o temperatura de 5 – 25℃. Nu expuneți produsul la îngheț sau supraîncălzire. Înainte de aplicare, asigurați-vă că suprafața curățată este rece. Nu aplicați în lumina directă a soarelui. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.


Caracteristici:
Produsul este nou


Cod: bb7005


Producator: RR Customs Bad Boys
Actualizat la:
21 Oct 2024, 06:49
Raportează
Actualizat la:
21 Oct 2024, 06:49
Raportează