RR Customs Bad Boys Tar&Glue Remover Solutie Indepartat Bitum 500ML BB2017

61 Lei
Nou, Cu factură, Cu garanție

RR Customs Bad Boys Tar&Glue Remover Solutie Indepartat Bitum 500ML BB2017



Descriere:
BadBoys Tar & Glue Remover 500ml
Preparat extrem de puternic, destinat pentru îndepărtarea rapidă a celor mai duri contaminanți de gudron, pete și urme de asfalt, precum și adeziv întărit la soare de pe suprafețele vopsite și din sticlă. Preparatul dizolvă cu ușurință petele de ulei și grăsime. De asemenea, va elimina silicoanele, cerurile și cauciucul lipite de suprafață. Preparatul reacționează imediat la contaminarea cu gudron, reacția se manifestă printr-o picurare caracteristică a particulelor de gudron dizolvate într-o culoare maro închis. Recomandat în special pentru curățarea mașinii înainte de lustruire sau aplicare de ceară, și ca una dintre etapele de „înlăturare” a acoperirilor ceramice. Evitați expunerea directă la soare. Produsul este destinat uzului profesional.


Mod de utilizare: 
Îndepărtați așa-numita „peliculă de drum” cu Trafic Film Remover (dacă este necesar), Clătiți cu apă sub presiune, Îndepărtați pilitura de pe bilele metalice cu Iron Remover (dacă este necesar), Clătiți cu apă sub presiune și spălați bine mașină cu șampon, Pe o suprafață curată și uscată a mașinii aplicați preparatul cu pulverizatorul inclus, lăsați agentul pe element până când apare o reacție, nu lăsați-l să se usuce, lucrați pe suprafețe mici, lucrați produsul la suprafață cu un microfibră moale sau o perie delicată în locuri greu accesibile precum jante, evitându-l să se usuce, clătiți cu apă sub presiune și spălați bine mașina cu șampon pentru a îndepărta resturile de preparat, Dacă este necesar, repetați ultimii patru pași.


Recomandări: 
Preparatul trebuie folosit cu prudență, mai ales pe folii pentru schimbarea culorii mașinii, folii PPF și capacele lămpilor, deoarece preparatul poate lăsa un reziduu alb pe acestea. Înainte de a utiliza preparatul pe materiale plastice, preparatul trebuie testat într-un loc greu vizibil. Pentru a evita deteriorarea pulverizatorului, clătiți-l cu multă apă imediat după fiecare utilizare pentru a îndepărta preparatul acumulat. Nu utilizați produsul în lumina directă a soarelui sau pe suprafețe fierbinți. Înainte de utilizare, verificați efectul agentului într-un loc greu vizibil. Nu utilizați produsul pe un lac monocomponent!


Caracteristici:
Produsul este nou


Cod: BB2017


Producator: RR Customs Bad Boys
Actualizat la:
20 Oct 2024, 06:57
Raportează
Actualizat la:
20 Oct 2024, 06:57
Raportează