RR Customs Bad Boys Wrapper Film Shampoo Sampon Folie Auto 5L WR6184

174 Lei
Nou, Cu factură, Cu garanție

RR Customs Bad Boys Wrapper Film Shampoo Sampon Folie Auto 5L WR6184


Descriere:
Șampon film dedicat îngrijirii tuturor tipurilor de folii auto (mate, satinate șI lucioase). Datorită ph-ului ușor alcalin, este bun la spălarea murdăriei ușoare șI a peliculei de drum care este mai greu de îndepărtat. Este sigur pentru structura filmului. Utilizarea regulată prelungește durata de viață a filmului. Poate fi folosit si pentru vopselele auto.


Utilizare:
EfectuațI o pre-spălare fără contact folosind spuma de zăpadă neutră, pregătițI o soluție amestecând șamponul cu apă, cca. 25 ml șampon la 10 l apă, vă recomandăm spălarea cu metoda „două gălețI”, începând de la acoperiș, coborând cu o mănușă de lână șI gălețI cu separator, clătițI vehiculul cu apă (de preferință sub presiune) pentru a îndepărta orice murdărie șI resturi rămase, pentru un efect mai bun, utilizațI badboys film detailer după spălare,


Recomandări:
Pentru un efect de spumă cremoasă, utilizațI o mașină de spălat cu presiune pentru a pregăti amestecul (turnațI șamponul într-o găleată, apoi apă sub presiune), înainte de aplicare, asigurațI-vă că suprafața de curățat este rece, nu spălațI mașina în lumina directă a soarelui șI când expus la vânt, a se păstra într-un loc uscat șI răcoros la 5 - 25⁰c, închiderea sticlei cu un dop neoriginal, poate duce la trager, tragerea sticlei, nu are efect asupra calității produsului, nu expunețI agent de îngheț sau supraîncălzire, nu lăsațI să se usuce, nu lăsațI la îndemâna copiilor.


Caracteristici:
Produsul este nou


Cod: WR6184


Producator: RR Customs Bad Boys
Actualizat la:
28 Oct 2024, 06:57
Raportează
Actualizat la:
28 Oct 2024, 06:57
Raportează