RR Customs Bad Boys Wrapper Surface Cleaner Solutie Curatat Suprafete Folie Auto 5L WR2005

235 Lei
Nou, Cu factură, Cu garanție

RR Customs Bad Boys Wrapper Surface Cleaner Solutie Curatat Suprafete Folie Auto 5L WR2005


Descriere:
Agent de curățare gata de utilizare. Pregătește suprafața pentru aplicarea filmului. Compoziția se bazează pe alcool și agenți tensioactivi pentru a steriliza eficient suprafața. Se evaporă rapid, nu lasă urme.


Utilizare: 
Agitați bine flaconul înainte de utilizare. Pulverizați o cantitate mică de agent pe suprafață cu dozatorul de la o distanță de aproximativ 15 cm sau aplicați cu un prosop din microfibră. Ștergeți bine zona pulverizată cu o cârpă din microfibră. Repetați pașii dacă este necesar.


Recomandări: 
Înainte de prima utilizare, verificați produsul într-un loc discret. Protejați pielea în timpul aplicării, agentul este iritant. Folosiți mănuși de protecție / îmbrăcăminte de protecție / protecție pentru ochi / protecție pentru față. Depozitați într-un loc uscat și răcoros la 5 - 25 ° C. Nu expuneți agentul la îngheț sau supraîncălzire. Nu o lăsați să se usuce. Înainte de aplicare, asigurați-vă că suprafața curățată este rece. Nu utilizați în lumina directă a soarelui sau în vânt. Produs inflamabil. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.


Caracteristici:
Produsul este nou


Cod: WR2005


Producator: RR Customs Bad Boys
Actualizat la:
28 Oct 2024, 06:57
Raportează
Actualizat la:
28 Oct 2024, 06:57
Raportează
Vezi și: cosmetice auto