Sampon Auto 1.42 L Turtle Wax TW FG53601

52 Lei
Sampon Auto 1.42 L Turtle Wax TW FG53601Samponul auto Turtle Wax in formatul de 1.42 litri este un produs de curatare eficient si versatil, conceput pentru a indeparta murdaria si a reda stralucirea masinii tale. Formula sa avansata imbina puterea de curatare puternica cu o grija delicata pentru suprafetele vopsite.
Acest sampon auto indeparteaza eficient murdaria, praful, uleiurile si alte depuneri nedorite de pe caroserie, faruri, geamuri si jante. Indiferent daca masina ta este acoperita de noroi, insecte sau reziduuri de trafic, acest sampon actioneaza eficient pentru a reda aspectul curat si proaspat al vopselei.
Pe langa actiunea de curatare, acest sampon ofera si protectie. Formula sa contine ingrediente care ajuta la formarea unui strat subtire de protectie asupra vopselei, ajutand la prevenirea deteriorarilor cauzate de factorii externi precum radiatiile UV si zgarieturile fine. Astfel, masina ta este protejata si mentine un aspect impecabil pentru o perioada mai indelungata.
Utilizarea acestui sampon auto este usoara si rapida. Se adauga o cantitate adecvata de produs in apa pentru a forma o spuma bogata si se aplica pe suprafata masinii cu ajutorul unei manusi sau bureti specializati pentru spalarea auto. Dupa spalare, se clateste abundent cu apa pentru a elimina reziduurile si se usuca cu o laveta sau prosop de microfibra.
Cu ajutorul acestui sampon auto Turtle Wax, vei obtine o curatare eficienta si o protectie de calitate pentru masina ta. Indiferent daca vrei sa iti intretii vehiculul in mod regulat sau sa pregatesti masina pentru un eveniment special, acest sampon iti va oferi rezultate excelente si o stralucire remarcabila.
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 07 Mar 2024, 05:20
1
vizualizări