Servetele Umede Suprafete Sticla 25 Buc Turtle Wax TW FG0013

12 Lei
Servetele Umede Suprafete Sticla 25 Buc Turtle Wax TW FG0013Servetelele umede pentru suprafete de sticla, produse de Turtle Wax, sunt concepute special pentru a oferi o curatare eficienta si stralucire a suprafetelor de sticla ale masinii tale. Aceste servetele sunt practice si usor de utilizat, asigurand o indepartare rapida si fara urme a murdariei, prafului, grasimii si amprentelor de pe geamuri, parbriz si oglinzi.
Curatare eficienta: Aceste servetele umede sunt imbibate cu o formula speciala, conceputa pentru a dizolva si indeparta eficient murdaria si grasimea de pe suprafetele de sticla. Asigura o curatare rapida si eficienta, fara a necesita utilizarea de apa suplimentara.
Fara urme si fara reziduuri: Servetelele umede Turtle Wax nu lasa urme sau reziduuri pe suprafata de sticla. Astfel, vei obtine o suprafata curata si stralucitoare intr-un timp scurt.
Protectie impotriva aburirii: Servetelele umede Turtle Wax ofera si o protectie impotriva aburirii suprafetelor de sticla. Aceasta inseamna ca vei avea o vizibilitate clara, fara abur, chiar si in conditii de umiditate sau schimbari bruste de temperatura.
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 13 Iun 2024, 05:01
1
vizualizări