Set Koch Chemie Po Pol Star Solutie Curatare Textil, Piele Si Alcantara 1L 92001 + Koch Chemie Ls Leather Star Solutie Hidratare Piele Si Vinilin 1L 238001

143 Lei


Set Koch Chemie Po Pol Star Solutie Curatare Textil, Piele Si Alcantara 1L 92001 + Koch Chemie Ls Leather Star Solutie Hidratare Piele Si Vinilin 1L 238001



1. Koch Chemie Po Pol Star Solutie Curatare Textil, Piele Si Alcantara 1L 92001



Descriere:
Koch Chemie Pol Star (Po) este o soluție efectivă de curățare, cu Ph neutru și cu formulă de protecție pentru piele, Alcantara și suprafe'e textile, cum ar fi tapițerii, carpete și mochete. Pol Star îndepărtează murdăria din profunzimea fibrelor cu ajutorul spumei poroase fine și lamelare și poate fi șters cu ajutorul unei lavete umede sau cu aspiratoare cu injecție/extracție. Nu lasă nicio pată de apă și protejează impermeabilizarea originală. Agenții de conservare protejează suprafețele și împiedică murdărirea rapidă a acestora.
Solutie Curatare Textil & Piele Koch Chemie Pol Star, 1L este un curatitor neutru eficient cu formula de protectie pentru piele, alcantara si textile. Mizeria este indepartata din adancurile fibrelor.
Dilutie: 1:5 - 1:20
pH: 7
Cantitate: 1 litru (pulverizatorul nu este inclus)


Cod: 92001


Producator: Koch Chemie


2. Koch Chemie Ls Leather Star Solutie Hidratare Piele Si Vinilin 1L 238001


Descriere:
Koch Chemie Ls - Leather Star este o soluție hidratare piele și vinilin este un produs de îngrijire premium pentru piele, cu un finisaj natural mătăsos. Leather Star este o soluție de hidratare pentru piele ușor de utilizat și crează o aromă plăcută, un aspect de intensificare a culorii și o senzație suplă și moale, fără a cauza senzația de alunecare nedorită. Se utilizează pentru revitalizarea și conservarea suprafețelor din piele netedă, piele nappa și a celor din piele perforată pe scaunele vehiculelor, canapele, etc. Utilizarea ingredientelor cosmetice active de înaltă calitate face ca pielea să rămână suplă și oferă o perioadă de protecție prelungită împotriva re-murdăririi și fragilității.
Solutie Hidratare Piele Koch Chemie Leather Star, 1L hidrateaza si protejeaza materialele din piele si vinilin. Ofera un finisaj semi-lucios.
Poate fi folosita imediat dupa etapa de curatare a tapiteriei din piele.
Cantitate: 1 litru


Cod: 238001


Producator: Koch Chemie
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 01 Iul 2024, 07:28
1
vizualizări